2008-11-30
 18:56:55

Första advent

Trist första advent måste jag säga, har ju regnat hela dagen. Ska ju va snö och mys första advent så vi får hoppas på att det är mer nästa söndag :) Annars har helgen vart lugn, i fredags hade jag klippmodell vilket gick superbra hon blev väldigt nöjd. Så kul att se en person så glad när man klipp den, då blir man själv minst lika glad då man känner man gjort ett bra arbete. Vi hade även glögg på salongen då, gud va gott de luktar riktig juldoft. Köpte även min första julklapp i då, rabatter älskar jag smart att handla på praktiken men tänker inte avslöja vad :D Annars har det inte hänt mycket tror jag, igår låg jag nog mest i sängen. Syrran hade en kompis här så vi såg Mamma mia bland annat, var ju rätt mys de. Och idag har jag legat och sett Jul i Kapernaum och även varit lessen över regnet nu kommer de juh bli snooooor halt. Vilket innebär att jag lär halka X antal gånger. Bäst det är sandat och grusat över heela stan imorgon så jag överlever.

Just nu sitter jag här med en illaluktande mixton i luggen uscha. Får hoppas den sätter sig i håret bara men de tror jag. Sen blir det väl till att se Wallander också tror jag. Känns som lördag idag men är ju faktiskt söndag och praktik imorgon. Fy vad tiden går snabbt. Kommer ju bara hinna blinka så är det julafton och nyår, Förresten är de någon som vill klippa sig innan jul så är de bara säga till så kan vi fixa det :D

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-27
 21:45:59

Dimma

Nä igår hände det inte mycket alls, var hemma mådde illa och utan energi. Fast energin vet jag fortfarande inte om jag hittat lär la komma till sommaren haha. Helt jäkla slut skulle kunna lägga mig och sova i flera veckor non stop, min själ mår inte som den ska.

Idag vart en rätt lugn dag, fixat och trixat på som vanligt. Sprungit lite ärenden fram och tillbaka även slagit in paket. Vi börjar bli som en liten familj på salongen, haha. Idag när jag skulle köpa engångs glöggmuggar så fanns dom inte så fick ringa Katarina och fråga hur jag skulle göra. Vi kom fram till att jag skulle kolla på ett ställe till sedan säger hon " Så kommer du hem sedan då" haha. Hon kom på sig själv och börja skratta haha har man fått en extra mamma också kanske. Hur gullig som helst hon har även börjat kalla mig gumman, jaa det kan ju bara båda gott måste jag säga. Stannar där under hela praktiken, hörde från Stockholm idag att jag tydligen inte kunde va där hmm, då var det Isabell som blev irriterad och arg. Baaah först har man fått vänta länge, borde fått veta redan förra veckan och sedan kunde dom inte ens ringa mig direkt utan gick via min moster konstigt, IRRITERANDE! Usch sånt där hatar jag, så som tur va gick de jättebra för alla på Sprej att jag stannade längre. Ska även ha klippmodell imorgon spännande :D

Annars så åt jag lunch med Therese vilket var mycket trevligt, alltid kul med lunchpolare! Sen fikade jag med Emma idag efter praktiken, det va riktigt mys de. Var ett tag sedan jag träffade henne så va skönt att få prata av sig lite och fika tackar ju aldrig jag nej till heller :D Insåg även jag vill/behöver ett nytt saxhölster har hittat de perfekta behöver också lite nya kammar så blir väl bara att införskaffa om inte någon vill ge mig de?:D

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-24
 23:21:51

Blondinbellorna

Frida och jag har kommit på att vi nog faktiskt är dom nya blondinbellorna, dom nya superbloggarna. Fast varken Frida eller jag är ju blonda men vi insåg ju rätt snabbt att om någon faktiskt kunde fixa våra hårfärger haha, smarta vi är! Lugn dag annars, tvättat och fönat hår. Lärt mig lite om kassan när man betalar med kort. Känns som det kommer bli mycket mer att göra imorgon men det återstår att se. Fick även några nagelsmycken av Emma :)

Känner för att hissa och dissa idag haha:

Det jag hissar är Uggs. Dessa skor vet jag faktiskt inte vad jag tycker om egentligen. Dom är lite fula men nästan så att dom blir charmiga och för att inte tala om hur sköna dom egentligen är! Passar även mig då jag har rätt "tjocka" vader, är ju bara vika ner kanten en bit. Köpte ett par rosa för några år sen, men blidde inte mycket anvädning men nu jäklar är det dags att ta fram dom igen. Idag passade dom verkligen utmärkt med tanke på vädret, varma och gosiga. Även sköna att ha då man går runt och fixa och trixa på salongen.

Måste passa på att dissa: Människor som tar dubbelt så mycket engeri från mig än vad som egentligen behövs. Varför ska man ta på sig massa onödig skit som helt meningslösa människor bara trycker på en? Sånt där helt onödigt, måste verkligen börja skjuta såna åt sidan, låt mig va! Är det ett rent nöje att försöka få en annan människa må dåligt bara för att, eller vad är det frågan om? Hur kan dom förvänta sig jag ska lägga på mig all deras skit när dom inte ens bry sig om mig? Nää sånt kan vi allt vara utan tycker då jag.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-24
 01:10:56

Natt och storm

Nu stormar det här ute, himlen är vit/röd/beige/rosa haha en bra kombination. Undra hur det kommer vara imorrn då, om man kommer kunna ta sig på stan eller om alla bussarna är inställda haha. Äsch har nog lugnat ner sig. Annars har det varit en lugn helg. Köpte en hårklippare eller vad det heter haha jag som blivande frisör borde ju kunna de man tappa ordet. Så det har blivit en hel del frisering i helgen. I fredags slingade jag håret på praktiken,va dottern till en som jobba där. Igår slingade jag även mammas hår och idag fick både mamma och pappa sig en klippning. Alla va då nöjda och glada så det är frid och fröjd.

Haha blir så full i skratt, satt och läste Fridas blogg och som jag tidigare visste så HATAR hon julklappar, de värsta hon vet. Så nu satt hon och sökte julklappar till sin pojkvän på hittajulklappar.se, haha läs bara hur det gick:

Så ska man ju börja köpa julklappar nu också. Det är ett helvette, därför köper jag bara till John! Sökte nyss på tips till julklappar på internet. Fick skriva in att det var till: pojkvän, 20 år. Fick upp mystiska förslag på julklappar.

Brun-utan-sol-spray
Hundbajspåsehållare som hunden kan hålla i själv
Brokeback mountain film
En digitalkameraväska till en kamera som inte ens john har?
Boken "att bemästra nätpoker"
Duschdrapperi
Ernst vitlöksriv
Första hjälpen låda


Tror det blir perfekt till John! (Y)

Rekomenderar starkt den sidan
http://hittajulklappar.se

Fattar inte hur hon lyckas med är nog bara hon som lyckas få såna galna svar på en sökning haha, Love it Frida! Så vi båda kan nog sammanfatta detta med att hittajulklappar.se inte är en så vidare bra sida haha, i varje fall inte så personligt. Börjar själv bli stressad inför julklapps inhandligen. Vet varken vad jag själv eller vad alla andra önska sig och är ju verkligen god tid att börja handla.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-20
 23:10:16

Ny färg

Nu har jag minsann en ny färg i luggen, läckert. Var personalvård idag på salongen så vi gjorde en bottenfärg på mig med en 3:a sedan blekte vi upp ett parti i luggen och la sedan på en mixton som va lite rosa/lila. Blev faktiskt riktigt snyggt. Var då Emma som gjorde detta på mig, vi klippte även till luggen lite kortare och sne. Annars har det varit en väldigt lugn dag måste jag säga, tog fram lite julsaker på salongen, fixade lite med Kikis hår, svara i telefon jaa de vanliga. Imorgon blir det nog julkampanj inslagning minsann. Fick även reda på att jag får vara där hela tiden då jag inte hade någon plats, va så skönt att höra. Även Katarina sa att det va jättekul att ha mig där, sånt blir man verkligen glad av att höra.

Efter praktiken skulle jag köpa med mig en pizza och käka. Jäklar va pizzabagaren flirta haha, fråga om jag precis kom från jobbet ,ser jag så gammal ut eller? :O Fick även en pizzasallad hör å häpna. Annars har det inte varit en så händelserik dag.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-20
 00:01:05

Färgkurs och sura tanter

Pigg har jag då inte vart de senaste dagarna, kände mig som ett levande lik idag haha tur jag får lite sovmorgon imorgon i varje fall. Kursen igår gick hur bra som helst, va en jättetrevlig tjej som heter Therese från L'oréal. Färgmässigt för min del kanske men lärde mig mer tekniker och så hur man kan lägga olika färger för att det ska bli snyggt. Blev faktiskt väldigt inspierad. Desireé blev nöjd också, skönt! det blev röd färg i ett parti fram vid luggen och resten mörkbrunt, lite choklad. Hon passade jättebra i det måste jag säga, nöjd över mitt arbete. Efter vi gjort våra modeller åt alla lunch tillsammans och pratade rent allmänt om färger och frisöryrket. Var riktigt mysigt, fick även sluta tidigt så drog till Carolina och toppade igenom håret.

Idag var en väldigt seg dag, tror alla va trötta och sluta. Men rullade på lunchade ihop med Emma som jobbar på salongen. Så himla gullig tjej det, sa att hon tyckte det var kul och skönt jag var där så hon hade till och med pratat med Katarina om hur det blir nästa vecka för mig i och med jag berättat för henne jag behöver plats nästa vecka. Hon fixade även mina ögonbryn så nu ser dom inte hemska ut längre haha. Bara utväxten Usch va även en surtant som ringde och lät jättearg haha.  

Hitta en söt katt idag förresten, ingen som vill ge den till mig? :D

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-17
 22:41:11

Onda känsla försvinn!

Hatar denna känsla, dyker alltid upp när jag som minst behöver den. Panik och gråtfärdig vet inte vad som händer? Som när man var liten och rädd för dom där spöken i garderoben när man inte kunde sova utan va så rädd man storgrät. Vet inte vad jag är rädd för nu, men bra är det i varje fall inte. Är dom ett svart hål som bara vill mig illa, som bara gör ont. Får mig att känna jag inte vet vart jag ska ta vägen. En trygg famn kanske, kan den inte bara försvinna. Hoppas jag vaknar utan den känslan.....

Izabell




www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-17
 16:21:59

Hemmastadd med vagel i ögat

Första gången på länge det var lätt att kliva upp en måndag, sov som en klubbad säl inatt trots att jag somnade sent. Känns som det gått bra idag faktiskt, mötte dock en kunde på vägen till praktiken haha vissa vet nog vem jag menar.  Praktiken gick bra börjar ju bli en hejare på att svara i telefonen. Tur att det bara är trevliga damer som ringt när jag svarat haha. Blev dock lite krångligt idag när jag skulle leta upp en tid till en kund som inte fanns haha så Katarina ska få ringa henne imorrn. Fast kunden verkade lika glad för det, skrattade och sa att dom båda varit förvirrade så gick bra. Lärde mig även lite mer om färg idag och ser fram emot kursen imorgon. Ska bli riktigt kul, jättebra kunna va med på en färgkurs under sin praktik inte alla som får det minsann.

Nu sitter jag i varje fall hos mormor och morfar igen. Ska vara hos dom hela veckan så har hängt upp/ lagt in mina kläder i en garderob, så nu är jag riktigt hemmastadd här. Och bortskämd som jag är sitter jag vid datorn och väntar på gotti gotti middag. Hittade även lite godis i min väska som jag glömt så kanske ska mysa till det ikväll och äta de? Får väl se om det är något bra på tv också, tror jag och mormor ska se en del av fotbollsgalan och sedan CSI. Blir nog mys de.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-16
 20:50:04

Söndag igen

Då har helgen gått, för snabbt tycker jag. I fredags gick praktiken också bra, lite mer seg bara hände verkligen inte mycket alls men fick sluta tidigare så de va skönt. Bokade även in en kund, hoppas jag skrev in rätt bara så de inte blir problem sen haha. Ska bli spännande att se va som händer  imorgon, på tisdag är det i varje fall kurs med L'oréal så det ser jag fram emot. Får vi se om jag får vara veckan ut också, verkar som jag kommer vara i stockholm i två veckor i varje fall skoj, moster skulle kolla åt mig vilket är väldigt snällt.

Var också med Emma i fredags det var mys, hon fick sin present i efterskott hon verkade väldigt glad över de som tur va. Hon fick en stickad halsduk och ett halsband, Tror hon satt med den där halstuken hela kvällen haha. Vi såg Idol och sedan nå Beck film, även lite hipp hipp (Tiffany Persson), så himla roligt. Synd bara Robin E åkte ur idol, han som va så himla dukig. Klippte även syster idag, tog av en bit på längden, klippte upp och gjorde snedlugg. Hon blev faktiskt väldigt fin måste jag säga.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-16
 03:20:16

Va fan!

Fan kände de va något på gång, va fan orkar inte!

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-13
 22:47:47

Nerbäddad i soffan

Är så himla mysigt vara hos mormor och morfar, dom är så gulliga och pysslar om en. Efter en hård dag på praktiken la jag mig i soffan och söta mormor hämtade min kudde och bäddade om mig med en filt för jag frös. Ibland behöver man bli lite bortskämd haha. Men i varje fall gick det verkligen superbra på praktiken, dom va hur gulliga som helst där. Man kände sig verkligen välkommen. Dom visade hur allt funkade och visade vart allt va. Fick hjälpa till att tvätta ur färg, lära mig en hårbottenmassage, svara i telefonen, fixa produkter, diska och springa massa ärenden. Hoppas verkligen de går bra så jag får stanna ett tag. Ska även få vara med på en färgkurs med L'oréal på tisdag och skulle få ta med mig en modell, så vem ställer upp? haha.

Skönt det är helg imorgon i varje fall, slutar nog lite tidigare sedan ska jag få åka med pappa hem sedan blir de myskväll med Emma minsann. Var ett tag sedan vi sågs men nu jäklar :D Sedan har jag ingen aning om vad som kommer hända i helgen, återstår att se.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-13
 18:15:18

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-12
 17:35:35

Nervös

Har ingen som helst aning om hur nationella gick idag, va en bra text jag fick till tycker jag i varje fall, men vet inte riktigt om det va så det skulle vara. Får helt enkelt hoppas på det bästa. Var klar redan vid elva så tog bussen upp till mormor och morfar direkt. Så nu har jag hunnit klippa henne också, hon blev nöjd och det är väl huvudsaken! Kändes riktigt roligt att klippa och trixa idag faktiskt så de va jättekul. Men har insett att jag faktiskt har praktik imorgon och blev jättenervös. usch. Måste se till att göra bra ifrån mig så jag kanske får förlängd tid där, har ju inte fixat så jag har plats alla veckor jag ska vara där. Funderar på om jag kanske ska vara nere i stockholm en vecka eller två i varje fall, skulle va jättekul. Passar bra såhär innan jul också :) Men vi får se vart de slutar och hur det går imorgon först och främst. Får hoppas att det blir som senast jag hade praktik då jag fick färga, dra slingor och liknande. Sånt är ju riktigt kul. Får hoppas en annan grej går bra också, håller tummarna!

Nää vad trött jag blev man kanske skulle vila upp sig innan efterlyst? Men en promenad skulle ju inte heller sitta tokigt, skulle faktiskt va mysigt, får se hur jag gör!

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-12
 08:23:14

Vill inte!

Snart nationella, uscha vill inte. Tur jag har köpt fika i varje fall så jag överlever va även tvungen köpa frukost i och med jag aldrig hann äta de imorse. Så var det att släpa både dataryggan och väskan med kläder på bussen, hatar de tung och jobbigt bara. Så nu sitter jag här på skolan och är nervös, hoppas det går bra nu bara. Ni får önska mig lycka till!

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-11
 18:20:43

Veronica Maggio

Då sitter man här hemma och halvsover. Jag och Malin drog en sväng på stan förut också, hittade en julgran jag vill ha, haha. En liten i guld, tycker den skulle passa utmärkt inne i mitt rum när det börjar bli jul, med lite röda julgranskulor. Skulle bli perfekt det, kanske ska köpa den någon dag? Förresten, vi har ju ett hus här i trakten jag bor som alltid har extremt julpynt på sitt hus och sin gård under advent och jul. Man skrattar alltid när man åker förbi där för är så himla extremt ni skulle se. De är lampor och glitter i fönstren, ljusslingor i flaggstången, massa olika kransar i olika former på själva huset, någon ren som lyser osv osv osv. Dom har i varje fall redan börjat ta fram julpyntet haha tur dom inte tänt allt bara.  Var bara tvungen berätta men som sagt efter vi vart på stan var det bara att sätta sig på evighetsbussen, usch hatar bussen man får ta när man slutar tidigt, den går in på alla möjliga ställen så är det alltid jättevarmt så jag blir illamående. Det blir ju inte bättre av alkisgubbarna som har förmåga att åka med också, står dom och tokstirrar på en. Det gillar vi inte.

Just nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio, sjunger och blir glad. Såna sjungvänliga låtar på något sätt. Bra låter det nog verkligen inte när jag sjunger men sak samma haha. Men i varje fall ska försöka lägga in en video med henne så ni kan lyssna och njuta :)

Izabell



www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-11
 10:45:52

Skola

Har slutat nu jag, hade teori på idrotten där vi skulle göra ett eget träningsprgram bland annat och en utvärdering. Har också fått pappren inför apu:n så hoppas det blir bra. Lite pirrigt är ju på Torsdag.  Men nu ska jag vänta på att Malins lektion slutar så jag kan va me henne på lunchen sedan åka hem med halv ett bussen. Vi behövde tydligen inte gå på Arbetsmiljö och säkerhet, han skulle bara gå igenom uppgifter till Apu:n, har läst igenom dom och dom är nästan precis som de uppgifter vi gjort innan. Sedan skulle han bara gå igenom kurskriterierna. Så tror nog den lektionen kommer vara rätt tom idag haha. Och imorgon så har vi nationelltprov i svenska, vi får sitta från 09.00 - 14.00, herregud som tur är får man gå när man är klar så blir även en tidigt dag imorgon också skönt måste jag säga.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-10
 19:17:28

Vill också se evil ut!

Sitter och kollar på olika musikvideor med Evanescence, va ett tag sen jag lyssnade på dem. Några år sedan var det ju enbart den musiken som gick i högtalarna. Riktigt bra tycker jag fortfarande dom är. Älskar att se dom olika sminkningarna och kläderna Amy har, idag känner jag att jag verkligen vill se ut som hon, lite ond sådär. Svart hår och röda läppar och en blick som dödar. Känner mig verkligen på det humöret, vet inte riktigt vart de kom ifrån men så känns det. Känner mig irriterad på folk och mig själv. Känner mig äcklad och bara uscha över mig själv. Kanske inte kul att läsa men så känns det idag! Sånt som man behöver skriva av sig.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-09
 22:08:32

Irriterande!

Varför blir texten olika i olika inlägg? Irriterande
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-09
 22:07:09

Farsdag

Får börja med att säga grattis på farsdag alla pappor! Min pappa fick sig en skjorta i present han minsann. Vi var även till farfars grav och sa hej. Va ett tag sen jag var där, skönt att va där. Tror de betydde mycket för pappa att jag följde med också, han tackade att jag följde med så tror han blev glad. Vi traskade runt och kollade på gamla släkningas gravar. Använde också min nya mössa, passade bra när det var kallt och dimmigt. Sedan bar det av på middag hos mormor och morfar. Gud va gott de va, älskar mormors mat :)

Förresten så sitter löshåret där det ska nu, måste bara klippa till det lite annars sitter de väldigt bra. Mamma gjorde ett bra jobb. Jobbigt bara att sova de första nätterna gör ju så ont i hårbotten. Hoppas det blir bättre i natt bara.

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-08
 16:38:02

Sleeping on the floor

Då var lördagen här, känns dock som söndag men beror nog på att jag var ledig igår.  Så gårdagen ägnade jag mig åt att fixa med löshåret och bara ta det lugnt. Fick även en mössa av mormor, den va jätteskön och satt perfekt så den kommer användas mycket nu när de är kalla tider. Brukar ju vara så dålig på att använda mössa men det ska det bli ändring på. Såg även idol, tyckte de va bra Lars åkte ut. Visst är han jätteduktig på att sjunga men känns inte som hans grej det där. Han gör nog mycket bättre ifrån sig när han gör det han själv verkligen vill. Vi kan nog va lugna på att vi kommer se han snart igen. Joo förresten någon som har den låten han sjöng med Nirvana "Smells like teen spirit"?

Idag har det nog inte hänt så mycket mer. Lyckades somna på golvet nyss, vet inte riktigt hur det gick till är varken bekvämt + att jag inte ens va trött. Snart väntar myspys middag med familjen och sedan ska mamma sätta i håret på mig. Ska bli spännande att se resultatet, får hålla tummarna att det blir bra. Sedan har lillsyster hyrt film åt mig, så gullig hon är. Det är " Eichmann, dödens underskrift", Någon som sett den? Får hoppas den är bra.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-06
 22:53:18

Min dag idag

Då var man ledig till tisdag, riktigt skönt. Bara få vara hemma och göra absolut ingenting. Har väl varit en helt okej dag. Hade först klipp-prov, gick rätt bra tror jag. Hoppas Malin blidde nöjd, är det viktigaste. På lunchen drog vi och köpte löshår till mig, han var riktigt trevlig faktiskt och hjälpte mig hitta en färg som passade perfekt. Sedan gick vi även och köpte lite fika, jag är nog bäst på att fika. Hittat ett kondis där dom säljer billiga godsaker så de passar ju mig utmärkt. På eftermiddagen skulle vi då göra "en kreativ uppsättning". Jag såg klart och tydligt hur den skulle bli men dockhuvudets hår var inte riktigt på min sida. Tror ingen riktigt gillar dom. Håret är på tok för långt, tjockt och går helt enkelt inte att arbeta med. Gjorde mitt bästa i varje fall så får se vart de leder.


Pratade också med min kusin förut, saknar henne så himla mycket. Hon tyckte i varje fall att jag skulle komma ner och göra hennes balfrisyr till studenten. Det är bra hon bokar i tid haha, men skulle faktiskt vara roligt så kanske får boka en tripp till Kristianstad i juni.


Imorgon ska jag ta mig en sovmorgon hade jag tänkt, sedan ska jag mamma få sätta i löshåret, ska bli spännande och se resultatet. Allt för mig idag


Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2008-11-05
 23:14:44

Jisses

Nu börjar det tro det eller ej likna något på bloggen, ska bli kul att börja använda den.
Mycket roligare när man har en fin design. Kom gärna med förslag och hjälp
i och med jag inte är så inne på detta.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se