2011-11-15
 21:12:27

Mardrömmar

Har sovit otroligt dålig senaste tiden, och NEJ det handlar inte om att jag lägger mig sent. Har haft mardrömmar varje natt nu, under en lång tid. Börjar slita på en att aldrig få sova utan att vakna och vara rädd, inte kul att sitta på föreläsningarna och vara trött. Som tur är, så är föreläsningarna inte obligatoriska och imorgon tänker jag vara hemma. Sova ut riktigt ordentligt och ta och plugga lite körkortsteori, tror det blir en passande dag. På kvällen blir det i varje fall bio med syster, Breaking dawn del 1. Ska bli såååå kul, som jag väntat på att den ska komma ut! Känns som det är i denna film allt kommer hända! Har även äntligen tagit tag i körkortet, var verkligen på tiden nu. Blev även peppad då Malin klarade sitt körkort. Så den 8 december har jag min första körlektion, ska bli riktigt spännande måste jag säga! :)

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2011-11-03
 00:56:32

En vaaagel

Har fått en vagel i ögat, den gör så himla ont! Tycker den kan försvinna nu med detsamma faktiskt. Idag var första skoldagen på en vecka ungefär, inte bra man blir så sjukt slapp. Vi hade opponering på våra rapporter idag vilket gick bra, känns så skönt att ha de avklarat. Speciellt att det var sista grejen på denna kurs är underbart! På måndag går vi in på en ny kurs, medicinsk vetenskap - psykiatri. Känns som den kommer bli väldigt intressant och givande, är även i denna kurs vi kommer göra mer praktiska saker. Som till exempel injektionsgivning, venprovtagning, personlighygien med mera. Känns lite läskigt det där, men ska nog gå det också!

Nu på kvällen hade i varje fall jag, Elvira, Malin och Andrea bokat bord på O´learys. Så där satt vi och gotta oss i några timmar, väldigt trevligt och mysigt med massa gott! Kändes som ett bra avslut på denna kurs, det var vi helt klart värda. Efter det har jag mest packat och fixat lite, imorgon bär det nämligen av till Stockholm med pappa och Bea! Blir trevligt med hotell, shopping och äta ute.

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se