2009-11-28
 21:56:31

Underbar låt

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-11-25
 16:44:42

Onsdag

Idag är det då onsdag igen, veckorna går så sjukt snabbt. På söndag är det likson 1a advent, läskigt de går så fort men samtidigt skönt. Och på fredag är det bara 3 veckor kvar till jullov.

I helgen var det då dags för New moon, gick med syster och hennes kompis Hanna. Var supermysigt och för att inte tala om filmen, riktigt bra! Underbart, ni måste då se den. Undra när den kommer ut på dvd? Då måste i varje fall jag köpa den direkt. Lördagen var det dags för klassfest, riktigt lyckad synd inte alla kunde komma dom flesta var där i varje fall. Hade riktigt roligt, tack så jättemkt :)

Början av denna vecka har då varit lugn, dock varit hemma idag och igår pga magont och nackspärr. Har inte haft sån illa nackspärr innan, så ont man mår illa. Nu börjar den i varje fall äntligen släppa. Förutom detta så har jag sagt hejdå till min lägenhet för gott, var skönt stänga igen dörren och lämna alla gamla problem kvar i lägenheten. Bor förtillfället hos mormor och har endast lite kläder och småplock kvar att packa. Skönt och roligt, på måndag får vi komma in i lägenheten <3 Längtar supermkt kommer som jag sagt så många gånger innan bli bäst.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-11-16
 19:26:16

Neggodag

Usch känner mig riktigt negativ för tillfället, de vill jag inte. Vill va lika positiv och glad som jag varit förut, känns som det bara försvinner mer och mer. Typ ett stort svart hål innuti men massa skit bara. Kanske är de hösten/vintern, kanske är de för all skit de senaste året som aldrig vill försvinna eller är det kanske massa folk som inte vet hur dom ska betee sig? Kan dom inte bara lära sig, nej nej de blir bara värre och värre. SKÄRP ER!

Känner mig inte ens peppad inför jul så som jag alltid brukar vara, tycker det mest känns jobbigt och omständigt och känslomässigt bajs!

Ser i varje fall fram emot den kommande flytten med camilla <3 och våran julgran + minijul.






www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-11-10
 22:11:51

Trög dag

Segaste dagen på länge fyfan, först foto A där vi skulle redovisa våra repotagebilder + bildanalys. Vi var Sju stycken där varav det bara var jag och Camilla som var klar att redovisa, så klockan nio var vi klar och hade inget att göra. Efter rasten droppade det då in folk fast igen av dom skulle heller redovisa. Så vi satt bara och gjorde ingenting seeeegt. Sedan hade vi religion som var lika segt uscha. Och sedan när jag skulle hem SNÖADE de, baaaaah ingen snö än heller. Hoppas morgondagen blir bättre. Behövde i varje fall inte ta någon spruta idag i och med dom ändrat så man bara behöver en dos, det va ju bra.

Nu håller jag i varje fall på med bröllopsuppgiften, roligaste uppgiften på länge måste jag säga. Imorgon ska jag göra själva brudfrisyren :)

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-11-09
 21:39:32

Svar på kommentar

Jag vet faktiskt inte vad jag önskar mig i julklapp, smycken från www.cocoo.se kanske, det skulle inte sitta fel!
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-11-09
 19:52:42

Moving on

Varit inne i en bloggsvacka senaste två veckorna, fast ena veckan beror nog mest på att jag inte vart hemma utan varit borta och haft en mycket trevligt lov och förra veckan orkade jag helt enkelt inte.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik för att vänta på att Sveriges fulaste hem ska börja, vilket jag ska avnjuta med en god baugett för dom som vill veta. Annars har det varit en lugn dag, arbetat med bröllopsprojekt och fotoanalys. Det sistnämnda gick då inte så bra men jag gjorde mitt bästa och kunde inte göra något annat så får väl se hur redovisningen går imorgon. Rätt lugnt i övrigt, imorgon är det tre veckor tills jag och Karln min flyttar.  Åhh vad jag längtar det kommer bli bäst! Tiden går ju så sjukt fort att man blir rädd, känns som vi nyss började trean men icke snart är det jul. Läskigt, måste börja köpa julklappar snart så allt hinns med. Fy vad jag längtar till jullovet ska bli så skönt. Får dock se hur julen bli i år, första året med separerade föräldrar, bara att bita ihop.
haha känns som jag bara skriver meningar som inte riktigt hör ihop men det får ni ta ifall ni valt att läsa detta onödiga inlägg!
'
Nej nu tv:n

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se