2009-03-31
 23:50:07

Man kan ju pröva turen i varje fall.

Nu ska jag minsann försöka vinna dessa härliga naglar hos Karin.


Ifall du också vill vara med så gör såhär:
Naglarna du vinner blir de som är på bilden.
Men du får själv välja längd och form.

Naglarna är byggda med Light Elegances fantastiska gele.
Toppat med Dear Lauras lika fantastiska dekorationer.

Du får valfritt boka upp en tid på salongen under April månad 2009.
Salongen: Karins Nagelhörna
Huvudstagatan 6 i Solna
Tel:08-277671
http://www.karinsnagelhorna.se/

Tävlingsregler:
Lägg till oss på bloggkoll (dvs prenumenera på bloggen).
Länka till bloggen från din blogg/hemsida i din länklista.
Lägg även upp tävlingen i din blogg/hemsida.

Frågan är... Hur många barn har Karin?

Tävlingen avslutas den 5/4-2009

Gå nu in på Karins blogg och hemsida för att hitta svaret, lycka till!

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-30
 00:20:02

Rolig helg

Ännu en helg avklarad, en mycket roligt sådan. I fredags tror jag inte det hände så mycket, jag och Camilla satt och tog massa vackra bilder då dom andra hade redovisning, vi körde även lite hänga gubbe. Sedan blev det bara hem och vila på kvällen då jag blivit förkyld igen, usch hatar förkylningar. Känns som jag vart sjuk jättemycket sedan jul, är ju inte något jag rår på men i varje fall! I lördags så bar det av till Camilla, först gick vi på hemköp och handlade lite smått och gott sedan blidde de mat på Mc Donalds. Resten av kvällen ägnade vi i hennes säng och såg på Robinson då vi höll på att dö då gubben bajsa på sig hahahaha. Sedan blev det till att se Saw 3 som vi båda satt och tokskrek under haha, så jävla äckligt juh. Armar, ben och nackar som vrids ur led, folk som är fastkedjade i huden och en som är fastkedjad och får mosade grisrester över sig inge vidare. Hard Candy såg vi också men fattade verkligen ingenting varken jag eller Camilla, finns det någon som kan förklara den? Vi skratta bara för den va så konstig i varje fall. Fick även sova i Camillas sköna säng, dock hade jag en katt som gick över mig titt som tätt men gick bra trots allt haha. Idag hann vi inte med så mycket då vi sov till ett men en sväng på stan blev det och jag köpte min efterlängtade eyeliner.

Imorgon blir det skola och så ska jag och pappa kolla på en lägenhet, får verkligen hoppas det är något att ha för det vore perfekt! Håll tummarna för mig. Får även se hur min förkylning är.

Izabell
 
                                         
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-27
 09:34:24

Stackars Camilla

Jag - " Nu är man laddad inför helgen *viftar med kondom*"
Camilla - " Men Isabell,*skräckslaget*  du ska ju vara hos mig då. Jag hade tänkt se Robinson, vad hade du tänkt göra egentligen?
Jag - " Oj, det tänkte jag inte på"

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-23
 23:13:38

Klantiga Isabell

Idag var klantiga Isabell framme, eller i varje fall oturs Isabell. Hela dagen har gått superbra med redovisning men när jag ska traska ner till bussen trampar jag snett och gör illa foten, samma fot som jag gjorde illa under praktiken med! Allt började snurra, det började komma svarta fläckar framför ögonen och jag började må illa. Usch hemska känsla. Tur jag hade en stöttande famn i närheten i varje fall <3 och en snäll pappa som kom och hämta mig. Så nu är hela foten svullen, syns knappt jag har en fotknöl på den foten så blir till att stanna hemma med min onda fot. Usch känns som jag missat så mycket i skolan. Men kan ju inte rå på jag knappt kan gå, vi får hoppas det är bättre imorgon helt enkelt!

Haft en väldigt mysig helg i varje fall. I fredags vart det då dags för piercingen, var riktigt nervös men allt gick bra och gjorde faktiskt inte speciellt ont som jag trott så nu sitter den där! Dock har jag dubbelt så stor läpp på ena sidan haha. Sedan blev det myskväll hos mormor med gomiddag som jag tappert knaprade i mig med min svullna läpp. Lördagen bar det då av till Alnö och Urband och Pernilla. Vi hade det riktigt trevligt, åt tacos, kollade Robinson och American pie 2. Söndagen bjöd då på bowling då även Urbans andra dotter Cizzi var med, hon hade också sin lilla son Odin med sig. Ett helt underbart sött barn. Så vi hade det riktigt trevligt vi, det är väl min helg i stora drag och nu ligger jag här med min onda fot, fy.

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-21
 15:07:37

Nu sitter den där

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-19
 20:14:39

Skön dag

Idag var det en skön dag, började inte förens halv ett då jag hade kund, så hela förmiddagen blev det mys. Sedan hade jag då som sagt kund, en kvinna som ville göra folieslingor. Så jag varvade blekning med en 8,3, alltså en ljusguldig färg, det var lite pillrigt men jättekul och hon blev nöjd vilket va det allra bästa. Man är ju alltid nervös personerna inte ska gilla det man gör, speciellt då man jobbar med blekning som har lätt att bli fläckigt eller få en sådan blondfärg man inte vill ha. Men detta blev väldigt fint tycker jag i varje fall. Igår hade jag ju också min första permanent som jag gjorde på mormor, då var jag ännu mer nervös usch. Men även detta gick bra då jag gjorde en volympermanent på henne, fick även bra kommentarer från min lärare så det var bra.

Imorgon är det prov i historia om imperialismen usch känns som jag inte kan ett skit så får väl se hur det går. Efter skolan bär det då av till pleasure då jag ska pierca mig halv fyra, åhhh är så nervös måste lägga upp en bild sedan så ni får se hur det blev. Usch det kommer göra tokont haha.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-17
 22:53:42

Trött

Tisdag, veckan absolut segaste dag, fast denna tisdag var inte seg på det sättet utan bara utmattande. Först idrott där vi tränade olika muskler, roligt faktiskt jag som brukar tycka allt sånt är tråkigt men icke idag, känner redan nu att träningsvärken är på G. På eftermiddagen var det försäljning och service, var dock så trött jag råkade somna på genomgången och läraren märkte det, pinsamt. Vaknade av att jag hörde han säga "sover hon eller?" så då var man ju tvungen kolla upp och måste sett helt borta och förvirrad ut. Tur han inte blidde arg i varje fall, fick även mvg på provet vi hade innan lovet och han sa han var mycket nöjd med mig och min insats så om jag fortsätter såhär så blir det mvg i slutbetyget med. Bara att fortsätta att kämpa med andra ord!

Igår var en rätt lugn dag i varje fall, hade ju vår älskade Thomas på projekt och företagande. Första lektionen på länge då vi kommit någonstans i varje fall. Vi är nu indelade i modellgrupper, två och två på en varsin epok. Jag hamnade med Jennie och vi ska ha modeller med 90-tals mode. Rätt bra epok, man var ju liten då inte så svårt fixa kläder och make - up + hår heller. Detta blir nog bra det och får verkligen hoppas den slutliga visningen blir det också.

Imorgon är det då permanenta mormor som står på tur, nervöst. Första gången jag gör det, hoppas det inte blir så knasigt i varje fall.Tur hon inte har så långt hår då hade det varit jobbigare!

Izabell

Jo förresten pappa, läser du fortfarande denna blogg?
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-15
 23:08:56

Söndag

Redan söndag, allt går så himla fort nu tycker jag. Igår hade jag i varje fall en helt underbar kväll hos Malin och Nicklas, tack så jättemycket. Vi åt tacos till vi höll på att spy sedan snacks och karra, något svullen man var sedan då! Sedan så såg vi ju självklart på melodifestivalen Sally var också med, slutade med att alla satt och skrek i slutet jaa herregud. Men måste säga det var en himla tur Caroline af Ugglas inte gick vidare men nä opera är inte min grej det. Vi får ju se om hon ens kvalar in! Ljuspunkten på melodifestivalen var då när Moto boy var med, hade han varit med och tävlat hade jag självklart röstat. Så himla underbar, får bara härliga minnen sedan gatufesten då han var med.

Idag har jag hmm... inte gjort nå mycket alls faktiskt. Pluggat lite sedan tagit det lugnt. Varit stressad inför skolgrejer men känns som jag har läget under kontroll nu. Förutom provet i historia på fredag men blir till att plugga instuderingsfrågorna bara!

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-15
 01:32:51

Moto boy, hur underbar som helst

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-14
 23:45:30

Nu jävlar

Nu jävlar har det brunnit för svenska folket! Va fan är det där för låt, jag skäms!
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-13
 22:23:03

Helg

Fredag = skönt, har dock bara gått i skolan i två dagar så denna vecka gick snabbt. Hade ju studiedagar måndag - tisdag och i onsdag va jag hemma sov bara en timme på natten så att gå i skola kändes inte riktigt aktuellt då. Hela dagen igår stod vi och rullade permanent, uscha säger jag bara permanent är så himla tråkigt. Fast lika bra göra det då vi ska ha permanentmodeller nästa vecka. Ska även slinga håret på en kompis till Thereses mamma det ska bli kul. Idag var då en väldigt seg dag måste jag säga, först svenska b där vi skulle göra en romananalys och sedan historia där jag inte fattar något haha väldigt bra de.

Imorgon ska jag till Malin i varje fall, det bli tacos och melodifestivalenmys. Ska bli riktigt skoj det, ska också blir väldigt väldigt spännande att se vem som vinner. Bara det inte blir Caroline af Ugglas, visst är det en av dom få låtar man kommer ihåg texten på men hur skulle inte den låta på engelska då den inte ens är bra på svenska haha. Ja som sagt det återstår att se.

Tycker ni kan vara lite smakråd till mig, ska pierca mig men kan inte besluta om jag ska ta på sidan av läppen eller en mouch? Snälla hjälp mig så jag kan komma fram till något vettigt haha.

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-06
 23:40:27

Cat Power - The greatest

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-06
 17:21:54

Home

Då var man hemma efter en tripp till Stockholm, kom egentligen hem i onsdags kväll men har inte haft någon direkt ork att skriva. Har varit helt underbart där nere i varje fall. Vi har hunnit med lite av varje Bowlat, gått på bio, stan, klippt Robert och Tove och hälsa på i Robert och Emmys nya lägenhet som var jättefin. Känns faktiskt lite jobbigt att vara hemma igen var så himla mysigt att vara där så blir nog att man åker ner inom en snar framtid.

Igår och idag har varit ett par riktiga slappar dagar, skönt att inte göra något. Har bara druckit té och kollat igenom massa gamla filmer rätt mys de. Har även beställt två stycken armband från http://www.gotborn-shop.se/ riktigt fina måste jag säga, slänger in bilder i slutet av inlägget.

Imorgon ska jag till Malin i varje fall och få träffa lilla Sally för första gången, spännande. Bea och jag har köpt en liten present till Sally som hon ska få med. Ska bli riktigt mys de, annars blir det nog en lugn helg skulle jag tro.

Izabell


Klicka för att visa större bild...   Klicka för att visa större bild...
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-04
 00:21:17

Lycka

Tankarna snurrar, pirrar i magen, kryper i skinnet, vet inte vart jag ska ta vägen. Lycka tror jag det känns, sån lycka som gör man nästan vill gråta! En människa har gjort mig lycklig och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-03-03
 16:07:25

On the train (Nu vet jag detta kommer tre dagar försent men internet la av när jag skulle publicera)

Nu sitter jag och Bea här på tåget ner till stockholm, vi har ätit lite godis, chips och dricka. Gottigott, synd cipspåsarna va så små bara men Bea är en hejare på att handla i bistron. Vi sitter här bland en massa lustiga typer, någon nyfiken bakom axeln och tjuvkikar tror jag. Härligt med internet på tåget i varje fall, tur pappa hade koden till den så man har något att sysselsätta sig med. Har skrivit lite kultur och stilhistorian om 40 talet, kan ju vara bra att få lite såna tråkigheter gjorda så slipper man oroa sig för det sedan.

Idag va en rätt lugn dag på skolan, först hade vi svenska b där vi först såg en film och sedan skulle arbeta med författarporträttet fast måste erkänna det inte blev så mycket gjort, följde med Therese på Kulturmagasinet. Sedan var det Historia, konsigt var bara 9 stycken där så redovisningarna gick ju som smort.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se