2011-02-23
 23:52:14

Rastlööös!

Shit va rastlös och uttråkad jag är, trots jag gjort saker nästan hela dagen så blev de toktomt när jag kom och blev riktigt uttråkad. Hade ju kunnat ut och gå men är ju så sjukt kallt så nee. Idag började i varje fall grupparbetet på allvar, eller jaa vi var bara två från gruppen där, ena tjejen verkar ha slutat och killen svarar inte på våra mejl så vi var en grupp på två. Men vi har bra idéer och kom väldigt bra överrens, så tror nog vi kommer ro detta i hamn! Under kvällen träffade jag Camilla och åt en pizza, vilket va väldigt länge sedan känns de som. oturligt nog skulle en viss person som ger mig magont vara där och självklart vara extra otrevlig bara för att dagen varit riktigt bra i övrigt. Men är ju bara personen i fråga som förlorar på att bete sig som ett rövhål inte jag!

Min blocket annons som jag la ut för två veckor sedan går bra, på en vecka har jag sålt tre böcker. Är ju bara onödigt ha kvar dem då kan jag lika gärna sälja iväg dem. För övrigt har jag "helg" nu, ska väl läsa kurslitteraturen men ska inte iväg till skolan mer denna veckan så imorgon blir det sovmorgen! Näe om man skulle sova? Eller kanske läsa en tråkig skolbok så jag blir trött.

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2011-02-21
 18:58:33

Tillbaka

Ber om ursäkt för senaste veckans upphåll, jag skyller på att jag bara pluggat till tentan som var i fredags. Väldigt skönt att ha den gjort, nu återstår det bara att se om jag klarade den också! Så i helgen har jag bara njutit av att slippa plugga, jag har inte rört skolböckerna! Började faktiskt på ett inlägg i fredags när jag kom hem men sedan valde sidan att lägga av så orkade inte börja om igen så då fick det vara!Måste även tillägga att alla hjärtans dag i måndags var över alla förväntningar, det var nog den bästa alla hjärtans dag någonsin! Men som sagt har veckan i det stora hela bestått av plugg, i onsdags tog jag dock en paus och träffade mamma och gick även och fixade naglarna. Idag började den nya delkursen men på grund av sömnproblem a la Bullen så skippade jag föreläsningen, och hörde de varit väldigt rörig så missade kanske inte något speciellt då.

Igår började även två efterlängtade serier, först Big brother och sedan the walkning dead som jag väntat på och äntligen har den kommit till sverige! Dock lite synd den påminner så mycket av alla dessa "infektions" filmer, som I am legend, 28 dagar senare och så vidare. Fast jag ska inte klaga för den var bra i varje fall!

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2011-02-13
 22:00:37

Shit asså

Idag är nog bästa dagen på väldigt länge, fick ett glädjande besked vet inte vart jag ska ta vägen! Äntligen så tog polisen tag i saker och ting, och det gav resultat! Skulle vilja skriva allt vad de handlar om men nej, detta är en blogg och jag vill inte hänga ut folk när det gäller sånahär saker, trots att de va fel av personen i fråga. Men jag får sitta här med glädjefnatt och känna mig peppad och glad, till och med inför tentan.

I fredags hade jag en jääävlig morgon, eller det började redan i torsdags då min dator bestämmer sig för att få virus och inte fungera alls. På fredagmorgon vaknar jag av att bullen står och pissar på täcket så de rinner igenom på mig, var bara att ställa sig i duschen och så va den morgonen förstörd. Dom hade inte plogat gångvägarna (trots att jag bor mitt i stan!?), var bara att plumsa ner till bussen där två barnvagnar inte kan gå lite mer åt vänster utan ska nästan putta ner mig i snön. Droppen blir när jag ser folk går med T-shirt när det är svinkallt, irriterande klä på er! På skolan gick det i varje fall bra, vi lämnade in gruppuppgiften och även seminariumuppgiften gick bra. Efter det åkte jag och Bullen hem till pappsen för att ta de lugnt, så det är där vi spenderat hela helgen. Har varit riktigt skönt, vilat upp sig inför allt tentaplugg som kommer i veckan. Pappa fick även bort viruset så nu funkar datorn prima och har ett virusskydd!

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2011-02-09
 21:33:29

Dagis hos grannen?

Låter som det är ett dagis hos grannen, har vart full fart där hela eftermiddagen och kvällen och är det fortfarande. Har faktiskt varit livat där senaste veckan, mest irriterande är när dom drar på basen vid elva på kvällen men är sånt man får ta när man bor i lägenhet. På tal om att vara irriterad hade jag fått en kommentar på mitt arga inlägg om tele2, var en som jobbar där som kom med tips vad jag kunde göra och vart jag kunde vända mig vid problem. Blev en aning förvånad att få svar på det inlägget, speciellt av en som jobbar där. Men tack så mycket för ditt svar Michaela! För övrigt har dagen varit rätt lugn, har pluggat lite tror Bullen inte uppskattar mina studier då han bara lägger sig över böcker och anteckningar. Har även kollat på Glee dock var dagens avsnitt inte så bra och nu är det Mean girls på tv, nog för att killar kan vara jävliga men det kan vi tjejer också.

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2011-02-08
 17:08:18

Tele2, inte att föredra!

Är väldigt irriterad på tele2 just nu! I lördags gick mitt mobila modem sönder så på söndagen åkte jag och pappa och köpte ett nytt som verkade funka bra, men nu har det krånglat i en och en halv timme snart och nu har jag precis fått igång skiten. När bindningstiden på detta abonemang gått ut ska jag i varje fall inte fortsätta använda mig av tele2, sämre än telia! Det som är bra med tele2 är fåret Frank, det är nog det ända dom gjort bra!

I övrigt har dagen varit bra fram tills jag skulle hem, vi har gjort klart grupparbetet allt som är kvar är att läsa igenom stavning och om det är något vi kan korta ner vilket är väldigt skönt. Nu kan jag lägga mer fokus på tentan denna och nästa vecka. Vi hade även en föreläsning på eftermiddagen, väldigt segt gick de speciellt när det är så dåligt med syre i salarna så man blir trött direkt. Bussen hem var packad med folk, blir så irriterad när folk har ett säte ledigt bredvid sig men inte kan flytta på rumpan ett steg in så fler får sitta när dom ser många får stå i gången, det gjorde mig också irriterad. Och till råga på det ser jag självklart personen jag minst av allt vill se, mår bara dåligt. Personen i fråga är fortfarande skylldig mig pengar och har möbler som är mina men orkade inte prata med denna och tjaffsa idag, då hade jag bara mått ännu mer dåligt och blivit ännu mer irriterad. Nej om man skulle laga sig lite middag kanske? Ikväll ska jag bara slappar och kolla på Juno klockan nio, den är så mysig en film man blir glad av, kan behövas!

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2011-02-07
 23:32:47

Effektiv dag

Idag har jag faktiskt varit väldigt effektiv och huslig av mig. Jag har städat lägenheten och tagit itu med disken, jag har även gjort matlåda till morgondagen, färgat håret, pluggat, lagt ut en blocket annons och lagat kläder. Hur effektivt är inte de då? Sällan jag har såna här riktigt effektiva dagar, men ibland så! Snart blir det att hoppa i säng så jag får mina timmars skönhetssömn, ska vara på skolan vid nio imorgon då vi ska fortsätta med grupparbetet därav matlådan med min välkryddad korvstroganoff, känner mig inte så jättesugen på den nu faktiskt får hoppas jag är det imorgon. Imorgon har vi även en föreläsning imorgon mellan 13.15- 15-00, den sista innan tentan och på första delkursen. Usch va snabbt det går, redan inne i februari fast i och för sig får det gå fort. Mellan jul och påsk brukar det vara så himla segt så på så sätt är det ju bra det går fort plus att våren och sommaren kommer fortare då, längtar! Denna sommar och ja detta år ska blir tusen gånger bättre än förra och
alla dess tråkigheter. Nej nu blir det godnatt från mig och Bullen som redan sover.

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2011-02-07
 00:17:50

Sunday, bloody sunday

Fast nu hann de ju faktiskt bli måndag, attans!
Nu har jag halkat efter med bloggandet igen, inte så ovanligt. Men har faktiskt inte haft så mycket att skriva, känns som jag enbart pluggat. Nu är i varje fall Pedagogik A avslutad och jag är godkänd på alla moment och tentor, vilket känns väldigt skönt. Är stolt jag klarat hoppa från gymnasiet direkt till universitetsstudier och dessutom klara det. Nu har jag i varje fall börjat på socialpsykologin här i stan på mittuniversitetet, väldigt omställning från distans till att gå till campus men en skön sådan. Vi håller även på med ett grupparbete och hamnade i en väldigt bra grupp och vi är på god väg. Snart är det även dags för den första tentan, nervöst i och med det är den första salstentan, har ju bara haft hemtentor innan. Men men det ska nog gå sin väg, hoppas jag!

Nu blev det väldigt mycket pluggprat, men det är ju en stor del av det jag gör nu. I helgen har jag då bara tagit det lugnt, dock låg jag i en hemsk huvudvärk i fredags. Igår fick jag besök av älskade lillasyster som skulle sova över, vi hann med en sväng på stan, gotta oss med massa godsaker och se melodifestivalen. Första gången två vettiga går vidare enligt min mening, dock är det inte schlager den känns det som att den försvunnit. Men tycker ändå melodifestivalen är rolig att följa varje år.

Nu blir det nog sängen snart, morgondagen blir nog en städdag skulle jag tippa på. Ska även göra det sista på det jag skriver om på grupparbetet, kanske även hinner med att färga utväxten, skulle verkligen behövas!

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se