2009-10-21
 00:03:22

Drömmer mig bort i smyckernas värld...

Sitter och kolla på alla smycken på www.cocoo.se , finns så himla mycket fint. Bra sysselsättning när man är sjuk måste jag säga. Har ju alltid gillat smycken men har varit så dålig på att använda det men nu hittar jag massa fina som jag vill ha. Tänkte visa några av mina favoriter av nyheterna gällande armband. Roligt att dom är så pass annorlunda som dom är.







www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-10-20
 20:54:11

Kika in...

Kika in bannern här till höger eller på http://www.cocoo.se/ och hitta massa söta och annorlunda smycken :D
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-10-19
 22:51:38

Tatueriiiiing!

Idag har jag äntligen fått min efterlängtade tatuering! IIIIIIIIIIH. Aldrig vart så nervös innan men gick prima, självklart gjorde det ont men ingen dödssmärta. Som Camilla sa "man ska ju föda barn" och det är sant. Men var verkligen superbra, jättebra och trevlig tatuerare. Just nu kanske de inte är så fint när allt är svullet och rött men annars är jag supernöjd :D Nu är jag märkt för livet!
Tack för att du följde med Camilla<3




www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-10-14
 22:38:42

Ja jävlar

Kom inte på någon bättre rubrik. Haft en bra dag idag faktiskt, vaknade och kände allt bara var bra. Inga obehagskänslor, som jag haft sedan i Måndags men har gått över. På förmiddagen hade vi frisörteknik, jag kammade ut mina vågor och clipslockar fönade sedan vågor. Det är det tråkigaste som finns, att föna vågor alltså. Senast jag gjorde de var i början på tvåan haha illa då jag har gesällen i maj, men tro det eller ej så blev vågorna förvånadsvärt bra, stolt! Efter lunchen skulle vi ha ett test i Foto A på fotots historia, kunde inte ett skit. Visade sig dock att det var typ 5 frågor och maxpoängen 10 så var inge allvarligt haha var bara till att gissa. Vi åkte också upp till Härnösand för att se utställningen Hard Rain av Mark Edwards. Roligt att få göra något annorlunda. Dock var vi bara fem stycken på lektionen idag haha, fyra från frisör och en från media. Undra vart alla tog vägen då vi är över 20 pers gruppen? Var en bra utställning, upplagd på ett bra sätt och bilder som verkligen hade en innebörd. Vi gick även och fikade på kondis, kul med lärare som hittar på sånt utanför skolan. Hade dock lite problem med bussarna när vi skulle hem men det löste sig till slut :)

Han som tatuerade ringde även idag. Eller ja jag hörde inte han ringde så fick ringa upp, måste låtit väldigt förvirrad hörde ju inte vem det var haha. Men han ville bara kolla om jag kunde komma tidigare och det kunde jag. Så på måndag klockan 16.00 tatuerar jag mig! Nervöst må jag säga. Tur min älskade Camilla följer med, så får vi se vem som svimmar först. Vem tror ni?

Imorgon är det torsdag vilket innebär projektarbete så blir en sovmorgon. Sedan ska jag och mormor ner på stan och köpa en ny jacka till mig och kolla på skor. Ska bli kul sedan blir det jobba med projektet hos Camilla,  Kommer bli riktigt bra slutprodukt må jag säga.



Ha en bra kväll eller natt alla.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-10-13
 18:43:12

Fotots historia

Sitter just nu och försöker plugga inför provet i foto A imorrn, fattar noll bara massa plåtar och kemikalier som man inte har nån aning om vad det är. Blir bara trött, snurrig och stressad. Tog mig en liten paus nu i varje fall. Sitter hemma hos mormor och morfar men är just nu ensam då mormor är och hämtar morfar på sjukhuset då han haft så ont i magen. Hoppas det är bättre!

Tjaa vart rätt lugnt annars, ska på nån fotoutställning imorgon i Härnösand. Dock skulle vi få kompledigt i och med vi inte kommer hem förens efter hem. Men icke, då ska vi på det jävla mittuniversitetet istället. Vi kunde inte byta dag som vi skulle få kompledigt på heller i och med det är tvåor i gruppen med. Men vadå vi är fler treor än tvåor. Och varför ska jag till universitetet när de inte ens finns något i närheten som jag skulle vilja plugga till? Kommer aldrig gå där, min dröm är ju inte direkt att bli sjuksköterska, jobba med ljud och grafik eller nå sånt. Jag går liksom frisör linjen! Vi var ju där förra året också, och nej inget som lockar mig där inte. Har hellre kompledigt och sover jag.

Nej ska väl fortsätta läsa om foto, ha en trevlig kväll!

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-10-10
 00:49:56

Hos pappa

Då var jag hemma hos pappa, han fyller ju år på söndag och så ville Bea jag skulle komma så slog allt i en och samma smäll. Skönt att vara hemma, här känner man sig alltid trygg. Åt tacos till middag och myste sedan framför idol. Man förstår inte hur mycket man saknar dom förens man väl träffar dom, som en lättnad. Visst känner man saknaden men så skönt när man väl ses. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer? Ska baka kärleksmums tills söndag har jag lovat annars så får vi se.

Vill ha dig här nu! Precis just nu, tycker om dig så grymt mycket. Du gör gör mig helt varm och pirrig. Kan vara svårt säga direkt till personen men får hoppas du läser detta snart så du verkligen vet det.

Haha oj vad känslomässig jag blev då. Men men kan behövas ibland :)

Förresten nu är det bara 52/14.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-10-07
 22:23:13

Sjukling

Mådde inte så bra igår kväll kändes som jag va påväg få feber och idag hade jag det uscha, vill inte bli sjuk igen. Känns dock lite bättre, jobbigt när man anstränger sig. Tur det är projektarbete hela dagen imorgon så man kan vara hemma och jobba med det.

Idag har då varit en väldigt lugn dag måste jag säga, har sytt lite löshår och så. Har sett efterlyst och nu är det fråga olle dokumentären, spännande. Nej nu ska jag återgå till Café world.

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-10-06
 18:53:29

Hemma

Ja nu är vi hemma, eller ja hemma hos camilla haha, mitt andra hem så att säga. Gick bra med det som skulle göras. Gick först för att köpa en bh så träffade vi Pernilla också, efter mycket om och men hittade jag en. HATAR att köpa bh usch känns bara jobbigt, men nu är det gjort. Efter det mötte vi upp Pappa och Bea för att gå till banken. Så nu är allt som behövdes fixa inom banken gjort. Fått studiebidraget, fixat internetbank + telefontjänst. Känns superskönt verkligen, att kunna betala med kortet hur jag vill. Tror Bea och Camilla var lite less på att vänta när vi väl var klar haha. Vi blev även bjudna på max av pappa, tack kära far <3 Vet ju du brukar kika in här lite då och då ;)

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-10-06
 11:16:54

Kallt

Tisdag idag och vi har foto, men ingen lärare han är sjuk. Jag och Camilla har i varje fall varit ute och fotat, gick riktigt bra, bara att få till bra kort där man visar hur bländaren fungerar. Men slutar bilderna gick desto bättre, skönt. Det var så jävla kallt bara, uscha fingrarna va som isbitar och utan känsel. Vi som skulle förneka hösten och vintern men det går inte längre.

Hoppas att det blir en god lunch i varje fall, men tyckte min syster sa något om fisk bådar inte gott de. Får hoppas vi har olika maträtter idag haha. Efter lunch är det samhälle, skönt vi kom en bra bit påväg med vårat grupparbete förra gången. Mest finputsning som ska göras idag.

Efter skolan ska jag träffa pappa och bea, Vi ska på banken. Ska hämta ut mitt kära studiebidrag pengar är alltid välkommet på min konto. Ska även på stan och köpa en ny bh då min gick sönder igår, fyfan. Ingen bh vill leva med mig, bågen går alltid av. Och detta efter inte en så lång tid.

Idag är det även 56 dagar till flytt och 18 till Daniel, wiiie vad jag längtar. När måste man börja packa?

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-10-04
 01:28:29

Regn

Usch det spööööregnar ute, knappt så man ser ut genom fönstret. Tur man inte behöver var ute. Igår var det i varje fall fredag, vilket innehöll skola, tvättning, hårfärgning och viiiiin. En mycket trevlig dag i varje fall, dock lite för mycket av auroran så var inte riktigt en människa idag. Inte förens nu ikväll/natt jag riktigt kommit igång. Vi var i varje fall och hyrde film, det blev ' Trilogy of the dead' och ' Titanic ', en bra dag att hyra film. Väldigt bra kombination med zombiefilmer plus en kärleksfilm haha. Annars har vi nog inte gjort så mycket idag jag och Camilla.

Nu är det endast 58 dagar kvar tills vi flyttar och 20 tills jag ska åka till Daniel, längtar väldigt mycket ska bli så kul. På måndag är det även bara två veckor kvar tills jag ska tatuera mig vilket är väldigt spännande och pirrigt.

Detta inlägg är tillägnat Daniel då han klagat på dålig uppdatering, Lovade även att nämna ordet 'Flensost' så nu borde han va nöjd ;)

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se