2012-07-12
 01:23:41

Irriterande!

Dagen till ära investerade jag äntligen i min Iphone 4 s, som jag gått och varit sugen på lääänge nu. Är riktigt nöjd med mitt köp, meeen till det jobbiga, det där jävla skärmskyddet!!! Har jävlas med att få dit det på ett bra sätt en bra stund nu, men insåg bättre jag slutar innan jag blir för irriterad. Hur fanken ska man få dit det så det inte blir massa småbubblor och skit under? Får ge mig på ännu ett försök då jag har extra mycket tålamod ;)

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2012-07-11
 01:46:11

Ett hej då

Har nu sagt hej då till en person som kommer vara borta i 8 månader, känns konstigt. Ibland hatar vi varandra så och stör oss på allt som gäller den andre och ibland kommer vi faktiskt överrens. Men nu kommer jag verkligen inte träffa den här personen på 8 månader, det är lite sjukt. Kommer hinna hända mycket på dom månaderna, men men människor behöver få konsekvenser på det dom gör som är fel. Vilket det är dags att göra för personen, det kommer nog vara nyttigt och lärorikt om inte annat.
 
Imorgon ska jag i varje fall träffa bästaste tjejerna för fika och skitsnack. Kommer bli riktigt mys, äntligen fick vi ihop en dag och tid som inte krockade med allas jobb, familjer, pojkvänner och så vidare. Alla går liksom upp i sitt på sommaren, men då blir det extra roligt att ses. Sen ska nog köpa något smarrigt att dricka till helgens 50-års kalas som det bär iväg på. Frågan är bara vad jag ska slå till att köpa, finns ju så mycket roligt inne på systemet ;)
 
Isabell
 
 
 
 
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2012-07-09
 00:21:32

Det var visst söndag idag

Fast nu är ju klockan efter tolv så är egentligen måndag. Det är inte klokt var dagvild man blir när man inte har fasta tider eller något speciellt att göra om dagarna. Dygnet blir ju lite vrickat med för den delen, måste försöka vrida det normalt igen! För övrigt har dagen varit lugn, nu på kvällen var Malin här så vi såg någon underlig film plus att jag klippte henne. Riktigt mysigt! Annars är väl allt som lugnt då det inte händer så mycket, blir ett ganska meningslöst inlägg egentligen men fick bara lust att skriva några rader. Till veckan ska jag verkligen hårdköra på körskortsteorin, vore ju så sjukt skönt att klara teorin på första försöket och vara klar med skiten sen! Hoppas alla har det fint!
 
Isabell
 
 
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se