2009-09-28
 21:55:59

Good day

Idag har varit en förvånadsvärt bra dag må jag säga. Dock sov jag lite inatt, kändes som jag aldrig sov utan var vaken heeela tiden. På förmiddagen fick vi visa att vi kunde olika slags flätningar, det gick bättre än jag trodde. Sedan blev det en tidigare lunch för vi skulle prova student mössor. Ihhhh inte långt kvar nu, vad är det 35 veckor kvar till studenten? Inte långt kvar alls juh, fyfan både roligt och läskigt. Så nu har vi lämnat in vad vi vill ha för mössor och tillbehör. Fanns ju otroligt mycket tillbehör att välja allt från kläder, trosor till klappträd och visselpipor. Blir dyrt de här, blidde en mössa som man INTE får fina ränder i pannan av, de ni ;) Dyrt men men tar ju bara studenten 1 gång i livet så. Efter mössprovningen så hade jag kund, en slingning. Vilket gick bra, både hon och jag var nöjda med resultatet, fin fint.

Nej nu måste jag skriva klart samhälle uppgiften om Italiens demokrati. Hjälp den som kan.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-09-22
 00:05:07

Oturen verkar vända

Verkar som den två veckors långa otur, helvete och skit har vänt. Idag har det varit den bästa dagen på länge, gjorde två helt okej uppsättningar, var helt okej lunch, Camilla och jag åt värsta godmiddagen och jag har pratat i evigheter med en person som verkligen får mig att må bra.

Fick även veta idag att det är en som ska komma och kolla på min lägenhet på onsdag, blir hem och tooookstäda imorgon med andra ord. Hoppas den personen vill ha min lägenhet, nu! Tänk om vi skulle ha sån tur att få flytta in i vår älskade trea redan i november, då dom som bor i den nu vill ut då. Och att dom som vill ha Camillas också vill ha den, nu! Nu är det bara 69 dagar kvar! Åhh längtar. Och enbart en månad till tatueringen som jag så länge väntat på, wiiiiie.

Nej nu blire nog sängen skulle jag tro?

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-09-20
 20:16:04

Det stiger

Jävlar många som kikat på min blogg idag, vad roligt det glädjer mig :) Idag har vart en rätt slapp dag, Camilla och jag åkte hem till mig, packade kläder, pappa fixade min tv vars sladd jag snubblat över. Sedan sopade vi ute i trapphuset, gick hem till Thom och Sarah.  Vi fick massa saker som Sarah inte ska ha kvar då hon flyttar hem till skåne så jag fick: Ljuslyktor, olika slags smycken och en smyckehängare. Även Camilla fick med sig massa fina saker. Tack så jättemycket! Sedan bar det hem, jobbigt med all packning. Sedan affären, handla, släpa hem ännu mer grejer. Hem, dog, lagade mat, duschade och hamnade slutligen här. Där fick ni min/vår dag i väldigt väldigt korta drag haha. Nu ska jag fortsätta se ensam mamma söker.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-09-19
 19:08:13

Till dig

Känslorna har ju verkligen vart upp och ner den senaste tiden, verkligen som en berg och dalbana. Först nu känns det som känslorna börjar räta upp sig och bli någolunda stabila. Måste ge ett stort tack till den bästaste bästisen i hela världen, Camilla. Vet inte hur jag ska kunna tacka dig för allt du gjort dom senaste veckorna. Ditt stöd, din hjälp och att jag varit välkommen att få sova hos dig i nästan en vecka är mycket värt. Hoppas du inser hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig. Vi är ju som systrar! Ibland kan det vara svårt att uttrycka sig i ord så jag gör det i text idag. Vet du inte heller har de så lätt och vill du ska veta jag alltid kommer finnas för dig! Snart ska vi ju också bo tillsammans, det kommer ju bli bästare än bäst, jag längtar! Kom ihåg du är den bästa kompisen man kan ha och vill aldrig förlora dig!

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-09-18
 17:36:56

Min nya mouche

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-09-16
 23:23:27

Mouche

Idag har det vart en rätt seg men en ganska okej dag i varje fall. Började med att Camillas jacka gick sönder. Nytvättade jackor brukar ju inte sitta som dom ska, så dom behövdes spännas ut vilket Camilla gjorde och *smasch* så hade sömmen som går under armen och ner på sidan spruckit. Var ingen liten reva heller, hennes favorit jacka men kunde inte hålla mig, både lät och såg så roligt ut. Sedan fortsatte dagen med frisörteknik rullning av permanent. USCH, det och föning måste väl ändå va de tråkigaste som finns. Efter lunch var det Foto A, idag handlade det om fokus och planering. Gick då inge bra alls, uscha. Men några bra bilder tror jag nog vi fick till.

Efter skolan bar det då av till Shanti för ännu en piercing, denna gång en mouch. Tagit ut den jag hade i läppen och gjorde en mouch. Blev aaaaaaaasbra, riktigt nöjd. Lägger upp bild då jag fått tag i min mobilkabel. Ser dom ut som jag har en snus inne nu och lär väl bli värre haha. Måste bara säga att Shanti är superbra, trevlig personal och service.

Sedan efter min kära piercing begav vi oss mot max, eftersom jag varit så duktig att pierca mig så lovade Camilla att vi kunde gå dit :D Vi träffade även hennes bror Thom och hans Sarah som följde med. Väldigt gott må jag säga plus den underbara lyxmilkshaken. Sedan fick vi skynda oss hem till Milla för att göra oss klar för spelningen på pipeline, kommer inte ihåg vad bandet hette och var inte riktigt min musikstil men var kul i varje fall.

Är väl i stort sätt det som hänt idag ifall det är kul att läsa om haha, sedan stupade vi hem och nu har milla somnat och snarkar gott. Borde jag nog också göra, Imorgon har vi möte med min kära mamma/handledare i och med vårat projektarbete så slipper gå på skolan imorgon, skööönt. Nej nu orkar jag inte mer.

Izabell



www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-09-15
 10:23:37

Tisdagen idag

Nu sitter jag på skolan och lovade Camilla ett spännande inlägg, vet dock inte om jag kommer kunna uppfylla att det är spännande. Men ett inlägg kan jag allt skriva. Vi har i varje fall foto A och har precis redovistat våra 5 bilder med olika perspektiv, läraren verkade väldigt nöjd med både mina och Camillas val, skööööönt. Det behövdes med tanke på allt jävla skit som varat i snart två veckor, tungt. Så dette gjorde att det kändes liiiiiite bättre i varje fall. Men fullt bra är det då i varje fall inte. Har inackoderat mig hos Camilla dom två senaste nätterna vilket vart skönt, då slipper man sitta ensam och tycka allt är jobbigt. Men i december kommer vi bo tillsammans permanent, det är nämligen så att vi ska flytta ihop i en trea. Vi var och kollade på den förra Onsdagen och bestämde oss för att ta den. Hallen var något enormt stort, det fanns badkar, stor kök och fina rum. Allt som inte riktigt var fint va dom blommiga 90 tals tapeterna, men det överlever vi nog. Så 1 december är det inflyttning, 76 dagar kvar. Det ni ;) Längtar, kommer bli bäst bäst bäst.

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva? Har vart så dålig på uppdateringar måste jag erkänna. Camilla gjorde mig just sugen på pizza vilket inte är bra! Det är kyckling till lunch, skolans kyckling får jag alltid något allergiskreaktion av, buhuhu.

Vill pierca mig nu, ta ut den jag har i läppen och göra en mouche. Det ska jag!

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se