2009-01-31
 23:08:41

Sjukling

Blogg.se har verkligen inte vart på min sida, skulle lägga upp ett kort inlägg i torsdags men såklart blir det något fel så det inte funkar och allt försvinner, försöker senare en gång till men även denna gång händer det. Så då försvann humöret och jag la mig för att sova istället haha.

Mitt knä är i varje fall bra nu, men då har jag åkt på förkylning så känner mig som en säck potatis. Hostar och slemar om vart annat uscha, har legat sedan i fredags och inte orkat göra något alls. Så blidde ingen färgning för mig då som de var planerat. Men snälla pappa hjälpte mig att lägga i botten ikväll, blev dock inte lika mörkt som jag har men det blev fint i varje fall, ska ju slinga över så det blir perfans de.

Hörde även Malin köpt sig ett tårtfat, bra gjort! Vi som ska ha tårt - och saftkalas. Jag är laddad till tusen ska du veta!

Nu blev jag lite arg, har ju gått konfirmandledarutbildning är uppe i steg två. Vi steg tvåor har kurs vid två tillfällen, ett i höstast och så ett nu i vår vilket tydligen va denna helg och ingen hört av sig!? Va fan är de för jävla stil då, vill dom ha mer ungdomar i kyrkan och att vi ska engagera oss mera får dom väl anstränga sig men icke, dom kanske vill kyrkan ska gå under. Är ju trots allt vi som 'r framtiden, DÅLIG STIL!!!

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-27
 20:04:13

Hur lyckas jag?

Idag var jag till den fruktade tandläkaren, är ju sån som alltid brukar få sura läkare, tandläkare jaa allt sånt så är ju inte så himla trevligt gå dit. Men idag hade jag en ny tandsköterska som verkligen var jättebra, ung och trevlig. Inga hål hade jag heller vilket var ännu bättre så gick ju bra trots allt. Hade ju tagit ledigt på förmiddagen för detta men när jag väl kommer till skolan så visa det sig att idrotten var inställd så missade ju inget. Sedan på lunchen drog jag och Emilie på stan, blidde ett par mjukisbrallor för min del, hoppas jag kan ha dom, orkade inte prova annars får jag la lämna tillbaka dom.

Kan ju också berätta att jag satt och berättade så stort för Emilie att dom skorna jag har nu är superbra och jag bara halkat två gånger på heeela vintern, är ju något som jag brukar vara väldigt bra på annars. Och tror ni inte jag halkar när vi ska gå för att äta, mitt på gatan tur det inte var så mycket folk där. Det gick bra skrapade inte upp eller något men nu på kvällen kan jag ju knappt gå på benet gör så jääääävla ont, usch hur ska detta gå?

Efter skolan åkte jag i varje fall till Mia för att klippa och slinga henne, hennes kompis var också där kommer inte riktigt ihåg men tror hon heter Emelie hon också. Så nu är hon fräsch i håret tills 20-års dagen på lördag! Blev väldigt fint måste jag säga, luggen blev jag väldigt nöjd med!

Nää nu ska jag ta hand om mitt onda knä

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-25
 21:55:07

Dålig uppdatering

Har varit väldigt dålig på att uppdatera denna veckan, men har ju inte hänt något speciellt vad jag kommer på så är la ingen idé skriva något då. Färgprovet känns som det gick helt okej samma med lika längder klippningen i torsdags, den blir nog inte fin hur man än klipper haha ser ut som ett svamphuvud. Eftermiddagen så gick vi då igenom inför gesällen, vi ska redan nu börja leta modeller vi kan ha så är bara till att fundera. Svårast blir nog permanentmodeller, någon frivillig till maj 2010 kanske?

Igår var i varje fall jag, pappa och Bea till birsta, införskaffade ett par nya leggings har ju förmågan att slita mina väldigt snabbt, sedan en ny tunika/klänning och trosor på rea, det bästa som finns är ju att hitta underkläder på rea. Köpte även lite pärlor tills idag då jag tog mig en tur till Malin så la vi pärlplattor typ hela dagen sedan klippte jag igenom hennes hår nu innan bebben kommer :D Vi hade det riktigt trevligt så kom inte hem förens vid åtta, en riktig heldag.

Lite kort info ha de bra!

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-21
 18:57:52

13:37 Eliiiiiit

Måste bara visa vad som ger mig glädje, Therese har nog inte så mycket emot det heller :D Satt ju hela gårdagen och drog alla repliker, titta och bli glad!



www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-20
 22:17:13

Finns det någon?

Finns det någon som har en stund över? Nä tror inte det faktiskt, less.
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-20
 21:16:02

Simply the best

Är det ingen som har den låten? Skulle så hemskt gärna vilja ha den så bara säga till :D
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-19
 22:17:22

Tårta är gott

Nu har jag minsann ätit massa godsaker på en MÅNDAG, men mamma fyller faktiskt år så då får man äta kakor i stora lass vilket kakmonstret Isabell är jätteduktig på, även tårtan for lätt ner i magen. Så idag har det varit fullt upp. först skola där vi först hade Projekt och företagande sedan på eftermiddagen kultur och stilhistoria vilket var den första lektionen i den kursen. Men ser fram emot den, verkar jätteintressant. Vi har ju som sagt ett projekt i PoF, kultur och stilhistoria och svenska B, tror även försäljning och service skulle ingår lite grann? Det ska resultera i någon slags visning med mode genom åren. Det är ju inte utformat än utan nu håller vi mer på med förberedelser inför vi ska starta detta. Så på Kultur och stilhistorian började vi läsa om modet och frisyrerna genom åren. Och herregud vilka idéer man hade förr, hade frisyrer så dom inte kom in genom dörren, även kjolar som va 2 meter breda. Slutade även med att dom hade mjölbaggar och möss i håret då dom hade mjöl för att få håret vitt, hände även dom hade bröd i frisyrerna och fick ha dom i flera veckor. haha herregud snacka hur obekvämt det ska vara då xD Dom fick sitta och sova för att inte förstöra håret.

Nog om det dagen fortsatte då med firande av mamma och gäster vi hade de rätt trevligt. Har dock haft ont i huvudet idag igen, så slutade med att jag somnade i soffan när alla satt och kolla på tv haha pinsamt men skönt var det i varje fall. Imorgon är vi i varje fall lediga, skönt. Har ingen idrott eftersom vi ska ha dubbelpass nästa vecka och på eftermiddagen ska vi ha Försäljning och service men då skulle lärarna på kurs så vi fick arbeta hemma, skööönt.

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-18
 21:05:46

Ett kort och tråkigt inlägg skulle jag tro

Söndag, igen varför kan inte helgerna gå sakta för och veckorna jättefort skulle va mycket bättre. Denna söndag till ära har jag pluggat, oxidationsbehandlingar som vi har prov på. Kändes dock som jag har någolunda koll på det vilket är skönt då slipper man kanske rååplugga det är ju aldrig kul. Just nu sitter jag och sjunger till Marit Bergman för full hals och funderar på om jag ska gå ner och äta lite av min pikant ost?

Har även hittat mina drömskor fanns dock bara i storlek 42 vilket jag verkligen inte har! Håller alla tummar jag har att dom kommer in i min storlek annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till. Dom är verkligen perfekta såna skor man både kan ha till jeans och klänning/kjol.

Hoppas denna vecka går fort, vi har ju ingen idrott vilket för min del är det värsta på hela veckan så kanske går bra trots allt? Imorrn har vi PoF och kultur och stilhistoria ska väl bli helt okej, har dock lite problem med läraren i PoF lite jobbig på något sätt men trevlig i varje fall haha. Imorrn blir det i varje fall party party i och med mamma fyller år!

Ha de bra
Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-17
 19:52:23

Nää

Nu har jag vart dåligt på att skriva måste jag säga! Kan ju för att lugna er säga att jag är på mycket bättre humör nu än vad jag var sist. Ipoden funkar nu och allt är frid och fröjd.

Har nog inte hänt så speciellt mycket skulle jag tro. Vi hade redovisning i torsdag, det där "gör om mig". Det kunde väl ha gått bättre men det gick bra i varje fall. Nu är det bara till att plugga Färgteori, oxidationsbehandlingar som vi har prov på onsdag om. Är ju rätt mycket man redan kan så det ska nog gå bra hoppas jag. På tal om färg så ska troligen Johanna och Stephanie slinga håret på mig till veckan, det ska bli spännande att se resultatet.
 
I fredags hade jag iaf sovmorgon till tio superskönt är ju inte alltid jag kan ha de pga. dåliga förbindelser. På svenskan håller vi då på med de stora romanernas tid, fattar noll av det. Sedan ska vi tydligen läsa en bok från 1800-talet, tips på någon bra kanske? Eller är det någon som är bra på antikens Grekland? För det är de vi håller på med i historia A, där vi i basgruppen ska va indelade i två grupper och sedan redovisa för varandra om grekland eller rom under antiken. Kommer kännas jättedumt att redovisa dock, i och med jag och Camilla ska göra de får två tjejer vi inte känner, vet inte ens vad dom heter haha.

Nej nu ska jag snart se körslaget så får vi se vem som åker ut ikväll!

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-14
 23:20:03

Dåligt humör

Jaa känner mig verkligen verkligen inte på topp idag heller. Usch. Och precis nu när jag tänkte skriva detta inlägget hakar min ipod upp sig så det inte går att göra något. FAAAAAAAAAAN orkar inte mer nu vill sova typ 10 veckor går ALDRIG som man vill. Sååå less nu ska fan lägga mig å sova
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-14
 14:23:23

Grattis

Nu skriver jag ett litet inlägg enbart till min älskade Fiskstjärt Camilla!
Grattis på 18 års dagen nu blir det krogen för din del minsann, får dock vänta tills augusti innan jag kan följa med!
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-13
 20:45:44

Lyssna och njut

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-13
 16:35:55

Kung fu

Då var då även denna tisdag avklarad. Hade ju sovmorgon till tio så satt och sov på skolan ett tag haha sedan vart det dags för idrott, alltså kung fu. Jaa ni skulle då sett oss, vi gjorde sköldpaddan och tigern bland annat haha tränade även slag och sparkar. Vi stod nog mest och skrattade haha måste ha sett väldigt roligt ut i varje fall men gick bättre än jag trodde haha. Men som sagt det är nog inte riktigt min grej det där, ledarna vi hade var också bra och rätt skämtiga av sig så det gick bra till slut. Sedan efter idrotten och efter lunchen skulle vi ju ha FoF men då var Roland sjuk vilket ingen hade meddelat innan så då slutade vi.

Sitter hos mormor nu, har även klippt henne hon var väldigt långhårig så det var på tiden. Så nu är det i varje fall lite kortare. När jag väl hade klippt klart hennes inser jag att jag glömt datorn på skolan, hur klantig får man va? Tänkte inte på att jag lämnat kvar den där, trodde ju vi skulle ha lektion där sen men så blev det ju inte. Så var bara att kasta på sig kläderna och åka ner och hämta den. Som tur var hade ingen rört den utan den stod kvar där jag sist lämnade den. Usch blir så irriterad på mig själv. Imorgon börjar även dom nya valbara kurserna, för min del alltså Historia A. Det ska bli intressant.

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-12
 23:21:46

Ont i ögat och huvudet

Nä usch idag har jag verkligen inte vart på topp. Först så sov jag ju bara 1-2 timmar, kunde verkligen inte sova vet inte vad de var för fel. Det är först nu det är bättre men då märker jag att jag är på gång att få en vagel i ögat istället baaah uscha.

Joo som sagt är ju nationella i svenska B gjort nu i varje fall, skönt ha de gjort det får gå som det går! På förmiddagen startade då den nya kursen PoF, alltså projekt och företagande som vi har med Thomas ( Vår förra datakunskaps lärare som inte gick ihop med vår klass). Vi ska tydligen ha ett projekt mellan PoF, Svenska B och Kultur och stilhistoria som kommer sluta i en utställning. Har inte fått all info än men låter som det kan bli rätt skoj. Var även och pratade med Christer, den kära läraren i Arbetsmiljö och säkerhet. Han verkade lite besvärad när han skulle göra extra uppgifter men nu får han allt ta tag i det!

Sedan när jag satt på bussen höll jag på att dö då det klev på några "coola" killar, troligen något år yngre än mig. Dom stank rök usch och jag kunde inte undgå höra när dom prata. Då sa ena killen såhär "Det är ju rätt drygt att vara tillsammans med någon man inte gillar". Liksom va fan haha är han tillsammans med vem som helst då eller? På han lät det ju som det bara var att ta första bästa, varken man gilla henne eller inte. Höll på att dö av skratt herregud.

Imorgon har vi i varje fall idrott, kung fu tydligen. Vet inte riktigt om det känns som min grej det riktigt men blir la till att försöka i varje fall haha kommer se sjukt roligt ut är ett som är säkert. Jag kommer verkligen vara/ se ut som Kung fu panda. Vi får helt enkelt se hur det går.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-12
 14:03:01

Äntligen

Åhhh nu har jag äntligen gjort nationella, det var den sista delen så nu är allt klart. Så himla sköööönt. Förövrigt så sov jag mindre än två timmar inatt så känner energin börjar ta slut nu, har gått på överenergi fram tills nu, så snart är jag väl en surpuppa haha. På lunchen var i varje fall jag och Malin på stan, hon köpte pärlplattor, ska vi ha pärlplattsdag någon dag Malin? Kort inlägg snart ska jag till bussen.

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-12
 00:10:44

True Colours

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-11
 21:46:00

Skönt

Nu är jag äntligen skrivit klart svenska talet och gjort en Powerpoint till det. Så nu är allt frid och fröjd, har även suttit och talat för mig själv så mamma undra vem jag pratade med. Ska läsa för Bea sedan en gång så får hon ta tid på hur lång tid det tar. Usch blir så stressad av att man ska prata en viss tid. Undra egentligen hur många som kommer va hemma imorgon haha. Det är väl det jag ägnat hela dagen åt inte hänt något spännande idag så detta blir ett kort inlägg haha.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-10
 22:44:04

Helg

Nu har jag inte uppdaterat på någon dag. Var ledig igår i varje fall, fick ju jobba hemma och skriva vårat anförande till nationella i svenska, har faktiskt skrivit klart nästan hela, lite till bara vilket är där jag ska tala om vad texterna jag valt säger mig. Usch är så nervös, känns som jag totalt kommer tappa bort tiden och på grund av det få ig. Ska bli skönt ha det gjort sen i varje fall. Då är det bara redovisningen på "Gör om mig" och färgprov kvar, jippi. Äsch det får gå. Såg även Let's dance igår, va lite småroligt dom som man inte förväntat  sig skulle vara bra var ju riktigt topp.

Idag var i varje fall jag, pappa och Bea på bio. Det blev "vi hade i varje fall tur med vädret igen". Trodde den skulle va roligare än vad den var, men helt okej i varje fall. Film nummer 2 brukar ju inte va kända för att bli lika bra eller bättre. Men va kul att hitta på något, var ju länge sedan jag var på bio sist, Måste vart när jag, Malin och Camilla var och såg superhero movie haha. Annars så har jag inte gjort så mycket, funderat lite kring slutet på mitt tal men när man väl ska skriva ner allt så är det borta. Även diskuterat naglar med Emilie, åhh så sugen göra en nagelförlägning nu, skulle kännas riktigt bra.

Imorgon blir det väl att plugga in i det sista och förbereda inför måndagen tungt. Känner mig verkligen inte pepp. Sedan så blir det till att färga mammas ögonfransar. Nää nu ska jag kika lite på Wallander.

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-08
 22:21:01

Vars är ni

Idag var det dött med läsare måste jag säga!
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-08
 20:46:19

Ännu en skön dag

Var en skön dag även idag, vi arbetade med "gör om mig" uppgiften. Pratade med läraren som vi har, vilket är Inger som är florislärare. Vi tog lite kort på henne och ställde lite frågor om vad hon tycker hon har för stil, va hon gillar göra på fritiden. Vi har även bestämt vilken frisyr vi skulle klippa och att vi skulle slinga hennes hår med två olika färger från Keune, även kollar ut stylingprodukter. Så efter lunch åkte vi hem, gjorde så att Camilla tar fram sportkläder i och med hon gillar hålla på med sånt, Therese tar fram vardagskläder och jag festkläderna med make-up. Kommer nog bli jättebra detta tror jag. Får även jobba hemma på svenskan imorgon då vi ska skriva vårat tal till nationellaprovet på måndag. Så imorrn blir de till att va hemma, bra start efter lovet tycker jag. Då börjar ju även Lets dance, ska bli spännande att se.

Nej nu ska jag fortsätta lite med skolarbetet

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-07
 20:14:28

Grammisgala och fruktsallad

Första skoldagen avklarad, gick bra skönt att sluta tidigt :D Sedan blev det hem och vila, fick sån himla huvudvärk och den har inte gått över än. Så ska bli skönt att nanna kudde sen. Imorgon blir det då till att arbetet i frisörteknik, kanske blir till att jobba stenhårt så man kan får sluta lite tidigare? Nä nu ska jag äta fruktsallad och se på grammisgalan!

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-07
 10:15:34

Skolan

Jadå sitter man på skolan igen, rätt skönt att träffa alla igen roligt om inte annat. Just nu har vi frisörteknik, teoretiskt. Tänka sig att vi redan är inne på frisörteknik C, rätt skoj. Vi har precis sjungit för Hanna som fyller 18 idag, grattis! Sedan har vi fått en uppgift "Gör om mig", där vi ska göra om en lärare i tanken. Där vi ska ge förslag på ny hårfärg, frisyr, stylingprodukter, make up och ny klädstil. Roligt men någon liten annorlunda. Går även igenom nya schemat, där lite nya kurser finns med. Alltså Kultur och stilhistoria, Projekt och företagande och Försäljning och service. Det ska bli spännande att se va de innebär. Dock har vi Thomas i projekt och företagande, ska verkligen bli spännande och se hur det går! Var ju lite bråk förra året när vi hade han i datakunskap  men vi får hoppas det går bättre nu! Känns som det kommer gå bra i år.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-06
 23:26:55

Laddning

Känns som söndag idag men är ju faktiskt tisdag och skola imorgon. Tungt men förhoppningsvis har vi bara frisör imorgon och går halvdag. hoppas det i varje fall. Denna dag har då helt gått åt till att ladda inför imorgon, insett jag borde börja använda min kalender mer så den inte bara ligger och dammar. Måste även leta fram mina nycklar som alltid får ben. Haha sitter även och kollar igenom lite bilder sedan klassfesten Gullhår hade i oktober, alla va i toppform måste jag säga haha.

Känns som ett meningslöst inlägg för vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men det får ni tåla. Nu ska jag verkligen försöka skriva lite mer på Arbetsmiljö och säkerhet innan jag lägger mig!

Izabell





www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-05
 18:36:18

Trött i huvudet

Vet inte vad det är men är helt slut i huvudet, har som ett tryck över pannan. Vet inte riktigt vad det är har känt av det i någon dag nu så får verkligen hoppas de går om sig nu. Det blidde ingen Emma idag som tydligen skulle på middag till sin mormor och morfar. Så har bara legat och slö glott på tv, var något program om dom som skaffade dockor istället för riktiga bebisar. Var en som hade flera stycken och sa hon inte ville ha riktiga barn för hon var för petig och inte tålde oljud. Så då köpte hon dockor istället. Gick ut med dom i barnvagn, hade till och med en nappflaska med någon slags mjölk med till de.  Dessa dockor var faktiskt väldigt lika en riktig bebis men var i varje fall lite smått läskiga. Men visst är man inte redo eller inte kan skaffa barn så är det ett bra alternativ. Men är nog inte alla som uppskattar det.

Har även försökt mig på photoshop men är verkligen inte min grej det. Håller på att försöka göra flera lager men det går då absolut inte för sig haha. Blir till att fortsätta pilla och trixa så får vi se hur det går. Om det 'är någon som råkar vara bra på detta så får ni gärna hjälpa mig :D Nä nu ska jag fortsätta fixa lite.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-05
 14:43:20

Grattis alla Hannor

Får väl passa på att gratta alla Hannor på namnsdagen idag och mig själv som heter Hanna i andranamn. Grattis :D
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-05
 03:58:31

Må bra lista

Kan inte sova, inte bra att vända på dygnet sådär, så därför tänkte jag bara slänga in ett litet inlägg och berätta jag skrivit en må bra lista. En lista med lite olika punkter jag ska göra/följa för att jag ska må bättre både fysisk och psykiskt. Känner mig peppad, detta ska bli ett bra år. Så får vi se om det blir några förändringar till det bättre! Fortsätt och sov sött nu gott folk, de ska i varje fall jag försöka med.

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-05
 00:07:30

Nattarbete

Jag förstår inte varför jag alltid är ute i sista minuten när det gäller det mesta inom skolarbete. Och inte nog med det, jag sitter uppe halva nätter och gör det haha. Nu sådär tio i tolv får jag för mig att börja skriva och planera mitt tal inför nationellaprovet i svenska B. Försöker läsa häftet för att hitta två passande text att presentera och skildra hmm lite krångligt. Men är väl sånt som går snabbt när man väl fått en början skulle jag tro.

Idag var väl en dag som alla andra, inte fått något gjort eller bara lite. Har faktiskt börjat plocka lite i detta bombnedslag som är i mitt rum. Kläder, påsar med kläder och julklappar, skivor, väskor jaa allt ligger verkligen huller om buller här. Måste verkligen ta mig en riktigt rensning när det gäller mina kläder, har snart ingen koll på vad jag kan/inte kan ha och vad jag ens har för kläder haha. Det blir ett projekt i sig...

Imorgon blir det nog till att träffa Emma skulle jag tro. Lär väl bli en liten shoppingrunda eller något liknande, annars får hon juh gärna hjälpa mig med rensningen haha. Nä men vi får se vad det blir

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-03
 21:57:24

Attans

Nu åkte sundsvall ut körslaget, not good!!! Ville bara informera er om det haha, snart blir det Wallander att vila ögonen på. Sitter även och funderar hur jag ska göra med mitt hår, ha de mörkt eller göra de lite ljusare, ev några slingor. Vad tycker ni?

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-03
 17:12:10

Stress

Nä nu börjar jag bli lite stressad inför skolstarten igen, är fortfarande inte klar med uppgiften i arbetmiljö och säkehet. Fast är nog mer stressad på vår kära lärare som inte gör det han ska. Under större delen av perioden har jag meljat honom för att han skulle skicka mig kompleternade uppgifter i och med det är en del i arbetet jag inte kunde göra på min praktikplats. Har ännu inte fått den, han har inte ens svarat på alla melj. Sedan den enda dagen vi var på skolan innan lovet så hade han lovat lägga ut de på fronter ( där de flesta av våra uppgifter ligger, där vi även lämnar in dom), i och med många hade problem, men ser fortfarande inte en skymt av de. BAAAAH vad irriterad jag blir. Han tar ju mindre ansvar över våra uppgifter än vad eleverna gör. Han sumpar ju våra betyg i och med denna uppgiften skulle ha en stor del i våra slutbetyg att göra i och med kursen tar slut nu. Nej detta måste tas upp när skolan börjar igen!

Ikväll blir det nog bara till att se körslaget, synd Timo åkte ut förra veckan gillade deras stil. Borde vart Hanna eller Erik, dom gillar jag inte alls. Men såklart håller jag ju mest på sundsvallskören. Så vi får hoppas det går bra för dom ikväll! Förresten har fått till inställningarna på mobilen nu, var tvungen gå in på samsungs sida så att dom fick skicka de. Men som sagt nu funkar de prima!

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-01-02
 22:19:35

Det vill inte funka...

Med internet inställningarna på mobilen, får verkligen inte till det haha. Får be någon om hjälp snart, såndär teknik är inte min grej de. Så nu har jag gett upp det och sitter och lyssnar på gamla låtar från ESC men snart tror jag att jag byter till Marit Bergman eller något. Har även hittat jättefina blommor i svart med lite strass som jag funderar att köpa och sy fast på sjalen sedan när den är klar, jag gillar ju när det glittrar lite. Har kommit en bra bit nu och den ser inte så hemsk som jag trodde den skulle se ut.

Sitter också och kollar in http://lightelegance.blogg.se/, blir så sugen på att göra en snygg nagelförlängning, skulle kännas så bra. Kolla bara in bloggen där de finns bilder på vilka fina naglar hon gör. Gjorde ju faktiskt det i somras men nu i vintermörket skulle ett par fina naglar lysa upp den för mig.

Går faktiskt framåt för bloggen med vilket gör mig glad. Alltid kul när läsar siffrorna skriver och folk börjar premunera på bloggen. Är dock bara tre och det får gärna bli fler. Även fått beröm för designen men det borde Camilla få, för är faktiskt hon som gjort den till mig :)

Åhh idag känns som en mycket bra dag, kände mig verkligen inte på topp igår ångest å grejer. Men efter ett X antal timmars sömn så vaknade jag som en ny människa och mår jättebra idag. Hur skönt va inte det då :D

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se