2012-06-21
 22:11:00

Kaos

Har varit en väldigt solig och fin dag i lilla Sundsvall idag, och ute i sista stunden så gick jag till systemet för att handla lite gott inför helgen. Där var det riktigt kaos, folk överallt och tio mils långa köer. Alla bara sprang fram och tillbaka, huller och buller. Det som var mest irriterande var att folk trängde sig före bara för att de kände folk som stod längre fram. De ger väl dom ingen rätt att gå före flera andra personer, samma sak som igår när jag, Bea och Caroline var och handla på Willys. Då stod Caroline i kö för att köpa snus och när personen före henne är klar så kommer en gubbe från ingenstans och springer fram och går före Caroline. Det var nog dom få knopen den gubben orkade med på flera dagar då han såg ut att va långt över 80 bast. Vi stod bara och gapade fast å andra sidan såg det väldigt roligt ut.
 
Imorgon är det i varje fall midsommarafton, egentligen ganska överskattat då det inte är något speciellt med den dagen. Men morgondagen kommer i varje fall spenderas med Bea, mamma och hennes karl med släkt. Så blir nog grillning och mys med det goda som inhandlades på systemet idag.
 
Här får ni en sommarbild på Bullen :)
Isabell
 
 
 
.
 
 
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2012-06-18
 00:15:43

Att ljuga...

Jag har aldrig förstått mig på det här med att ljuga för andra, men trots det är de sjukt många som gör det. Förstår verkligen inte grejen med det. Visst kan sanningen svida och göra ont men det är betydligt mycket bättre att höra den än att i efterhand få reda på att det hela var en lögn. Och något som är ännu värre är personer som säger att varför skulle dom ljuga för personen i fråga och om den grejen som det handlar om. Men att dom ändå ljuger om det som dom säger att det inte finns någon anledning att ljuga om. Men tydligen är det många som tycker det är något som är väldigt roligt och underhållande att hålla på med. Som sagt förstår jag verkligen inte grejen med det och blir bara väldigt arg på sånt!

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2012-06-15
 01:21:13

Livet

Vissa speciella perioder i livet får i varje fall jag riktiga uppvaknanden gällande vad som verkligen betyder nått. Visserligen är det något man alltid har med sig och vet om men detta får verkligen alla dessa saker att bli så sjukt tydliga på nått sätt. Vad som är viktigt och vad jag vill med mitt liv.

Jag har hittils uppfyllt många saker och som jag är väldigt stolt över mig själv att ha gjort. Det har varit några jobbiga år, men jag har ändå klarat av att gå igenom dem trots att det satt sina spår. Alla ska vara stolta över sig själva, vi är alla unika och har så himla mycket erfarenheter på både gott och ont. Är nog inte bara jag som är väldigt dålig på att höja mig själv lite grann och verkligen klappa mig själv på axeln. Varför ska man vara så stolt och nöjd över sig själv? Men det ska man vara, alla har olika mål i livet och väljer olika vägar men når sitt mål ändå. Det är verkligen sånt man ska tänka när man har en dålig dag och allt verkligen är piss. Trots att de inte alla gånger är så lätt, ibland är ju allt bara svart. Vissa dagar är det saker som bara är skit och får en att känna allt är skit. Men tänk på allt de bra istället. Det tänket har i varje fall jag använt mig av idag, allt bra jag gjort och allt som är viktigt i just mitt liv!

Bjussar på en liten låt att njuta av :)
Isabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2012-06-07
 02:12:42

Wohoo

Idag har jag suttit och tragglat den där jäävla fas c på körkortet och nu äntligen har jag klarat den! De är lycka, ja nästan i varje fall ;) Otroligt skönt när man känner att det händer något och det går framåt. Imorgon, eller ja senare idag kommer mamma på besök och vi ska göra stan. Sedan bär det av till körskolan för en körlektion och på kvällen lite jobb i form av mitt kontaktmannaskap som jag sedan Januari varit. Sedan är det lite helg, trots att jag faktiskt har sommarlov nu! :)

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2012-06-06
 03:47:58

Hmm...

Det här med bloggning kanske inte är min grej ändå, trots att jag periodvis försöker att envisas med att det kanske är det. Kanske jag blir bättre, eller så blir det aldrig av.

Nu är vi i varje fall redan inne i juni, sjukt fort har tiden gått och nu har jag äntligen lite ledighet efter några smockade veckor med praktik och plugg. Nu har jag i varje fall avslutat kurserna jag läste, vilket är otroligt skönt. Man märker direkt på kroppen när det är på tok för mycket att göra, men nu börjar det gå till sig. Senaste dagarna har jag bara slappat och kört stenhårt med teorin för körkortet för att bli av med skiten. Körkortsteorin är ju sjuuuukt tråkigt, är nog inte ensam om att tycka det. Inget man gärna vill göra om i varje fall!

Nej nu ska den här tjejen göra natt!
Bjussar på en bild också,
Isabell




www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se