2011-09-28
 23:02:29

Är HTC wildfire S något att ha?

Någon som vet om Htc wildfire S är bra? Funderar på att köpa den men är osäker på om det är ett dugligt köp, är ju inte så värst bra på tekniska grejer, fast å andra sidan kräver jag inte så mycket av de heller. Tänkte bara fråga och se om någon vet :D

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2011-09-14
 21:31:14

Psykiatrins dag!

Nu var de sådär sjukt länge sedan jag skrev, igen! Jag ska nog sluta lova att skriva snart igen för jag gör det nästan aldrig. Det hinner ju även hända väldigt mycket saker mellan gångerna jag skriver så orkar inte dra någon resumé nu. Det kanske viktigaste är att jag kommit in på mitt förstahandsval på universitetet. Jag läser nu alltså programmet för psykisk ohälsa - särskild komplicerad problematik på Mittuniversitetet. Känns så troligt bra och känner att jag verkligen hamnat rätt, en rolig klass har jag också fått minsann!

Idag ägnade vi dagen åt något som kallades psykiatrins dag, där det var flera olika gästföreläsare. På förmiddagen var det en man som skulle prata om personer i kris. Föreläsningen var säkert jätteintressant problemet var bara det att han var norrman och pratade på norska. Jag stängde av öronen väldigt fort då det var jobbigt sitta och försöka gissa vad han sa. Eftermiddagen blev dock betydligt mer intressant då de kom folk från olika psykiska verksamheter så som kriminalvården, olika avdelningar för psykiskt sjuka och rättspsyk bland annat. Känns lite läskigt att vi kommer vara ute på praktik på såna ställen sedan och även kanske jobba där också. Men ska också bli väldigt roligt såklart och lärorikt.

Nej nu blev det mycket skolprat, fast är ju trots allt en väldigt stor del av det jag gör just nu :)
Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se