2009-06-13
 14:25:23

Vill inte

Vill verkligen inte hem, trivdes bra nere i Kristianstad men nu sitter jag på tåget hem. Ångest! Kommer bara tillbaka för Camilla.


Hade en sjukt rolig kväll igår,tack alla!

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-06-05
 14:56:12

Det händer mycket på tåget

Då sitter jag på tåget ner till Kristianstad, har åkt sedan 08,11 imorse väldigt segt måste jag säga. Men det har gått bra i varje fall min älskade kusin kom och mötte mig i Stockholm så jag skulle hamna på rätt tåg. Kommer dock sakna dig Camilla superdupermegaextramycket bestiiiiiiis <3<3<3 Vi får allt ta igen denna vecka jag är borta.

Träffade en väldigt söt liten kille på tåget som va tre år och hetter Hannes. Han var väldigt pratglad och uttryckte sig lite roligt man va ju bara tvungen att skratta. T.ex "Vad är det du har på har på hakan? Det ser konstigt ut", Då menade han alltså min piercing i läppen, sedan kom det " Vad stor du är runt brösten" hahahaha. Han visade även sina spiderman kalsonger och sina nya skor han fått. Det visade sig sedan att vi skulle med samma tåg från Stockholm och dom hamnar på platserna bakom mig. Så då va han tvungen att visa  sin nya leksak han fått när han åt hamburgare sedan bjöd han på godis. Så himla söt, han skulle i varje fall till Astrid Lindgrens värld imorgon berättade han. Bredvid mig till Stockholm hade jag också en trevlig kvinna som surrade på lite om allt möjligt, man slapp i varje fall känna sig ensam. Men nu, på tåget till Hässleholm hamnar jag mitt emot en gubbe, en sådan gubbe som bara glor. Sedan helt plötsligt känner man att hans fot kommer på ens egen fot/ben, då jag sitter där det är ett bort med platser runt. Sedan kom även spriten fram, fyfan va äckligt. Bara en timme kvar sedan är jag i Hässleholm sedan tjugo i fem är jag äntligen framme i Kristianstad, sköööönt

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se