2013-12-19
 02:07:12

Blood, sugar & tears

Här kommer videon jag lovade lägga in, titta och njut! Väldigt bra video, tänkvärd!
 
 
 
 
Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2013-12-10
 03:46:00

Tankar

Det är mycket som snurrar i mitt huvud, är nog inne i en sån period. Mycket som ska klaffa och hinnas med, sedan ska man hinna med sig själv mitt i allt också. Mycket kretsar kring operationen, vilket i och för sig inte är så konstigt. Det är ju ändå ett beslut son kommer att förändra mitt liv. Jag tänker och peppar i för mötet nästa onsdag, jag peppar även för mitt framtida jag. Jag peppar och söker vilka smaker på modifast jag kan tänkas gilla och stå ut att äta i 4 veckors tid. Sedan hamnar tankarna till alla andra människor som är som jag. Som har eller ska gå igenom samma sak som jag. Så otroligt starka dem är, jag med för den delen. Jag är stark, jag fixar det här!!! 
 
När tankarna inte är åt gastric bypass hållet så är det mycket kring skola, jobb och jul såklart. Verkar som jag är färdig uska i januari- februari, håller koll på jobb nu vill jag faktiskt jobba och inte plugga mer!! Tack och lov får jag hoppa in och jobba lite extra på boendestöd. Det är mycket värt. Ska gästspela där imorgon och på fredag plus 5 olika pass kring jul och nyår. Alltid välkommet!
 
Appropå gastric bypass ska jag slänga in ett klipp från en kille som senare idag faktiskt ska operera sig. Han berättar kring sin övervikt och en del av redan hittills. Kände igen mig i mycket och tycker många ska se videon , tjock eller smal och ta sig en funderare. Det är lätt att tro saker om överviktiga personer, men man har ju faktiskt ingen som helst bakkgrund!
 
Isabell
 
 
 
 
 
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2013-12-04
 22:37:33

En bit på vägen

Nu går det framåt i de jag skulle trodde skulle vara en väldigt långsam process, har fått datumet för gruppinformationen kring operationen! Var osäker om min remiss hade kommit in, sjukvården är ju inte den bästa och det händer lätt att saker faller mellan stolar. Så ringde på torsdagen för att höra om remissen ens hade kommit in till kirurgen, vilket den hade. Så passade på att fråga sjuksköterskan lite kring hur lång tid det kan tänkas ta innan jag får komma dit och sedan mellan varje träff jag måste gå på. Då sa hon att jag nog skulle få komma på gruppinformationen i slutet av januari - början av februari. Efter detta skulle det ta ca 2 månader innan jag fick träffa kirurgen och få en beslut, därefter ytterligare 2 månader ungefär till operationen. Kändes skönt att i varje fall ha någon liten hum om tidsramen kring allt och jag slapp gå och kolla efter ett brev från landstinget som jag gjort senaste veckorna. Men Måndagen efter detta fick jag brevet jag gått och kollat efter, alltså min tid redan den 18 december! Lycka!
 
Går och tänker väldigt mycket kring det här med operationen och söker mycket på nätet, speciellt bloggar som är väldigt roliga att läsa. Tror det är bra och jag kan förbereda mig mentalt för vad som ska komma och vilka omställningar jag kommer behöva göra. Men jag känner mig bara peppad, känns otroligt skönt och är redo att börja mitt nya liv. Mitt nya liv där jag kommer att orka mer, ha energi, slippa gå och känna folks blickar på grund av hur jag ser ut och slippa skämmas. Kommer på nått sätt kännas skönt att sitta en grupp där alla är jämlika på något sätt. Det kommer bli så bra det här!
 
Isabell
 
 
 
 
 
 
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se