2009-02-26
 21:48:32

Egenvård

Vilken skön dag, skulle egentligen ha kurs med Wella idag men hon som skulle ha den hade blivit sjuk så vi fick flytta den. Istället fick vi ha egenvård, riktigt skönt att bli fräsch i håret. Så Johanna gjorde mitt hår då hon själv nyss färgat sitt. Det blidde folieslingor så såg ut som ett ufo haha. Slingorna blev dock gula så då fick vi nyansiera det  för att ta bort det gula. Dock var det fortfarande väldigt ljust i botten nästan så det övergick i silver så vi fick lägga en 6a, alltså en mörkblond. Så efter massa färg, blekning, tvättar och föningar så blev det väldigt bra! Är supernöjd så ett stort tack till Johanna, får slänga in en bild någon dag. Så nu är alla i Gullhår snygga i håret inför lovet det är ju inte helt fel.

Sitter för tillfället och förbereder mig inför redovisning i historia imorrn, usch kommer inte gå nå bra alls känner jag.  Äsch ska bara prata i 5 minuter så det får gå som de gå. Uppsatsen om digerdöden gick ju i varje fall bra.

Och imorgon åker jag ju faktiskt till Stockholm, vad jag längtar ska bli sååå skönt. På lördagen skulle vi i varje fall ut och äta och på söndagen bowla. Blir ju riktigt mys, sedan måndag och tisdag har ju jag och Bea för oss själva så då vet man aldrig vad vi kan hitta på.

Hoppas ni får en underbar helg, så får vi se om jag slänger in ett litet inlägg eller inte ;)

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-22
 19:55:59

Söndag

Åter igen söndag, uscha säger jag bara. Fast i och för sig är det ju bara denna vecka sedan sportlov, ska bli så himla skönt. Åker ju som sagt ner till Stockholm på fredag och träffar massa mysmänniskor, skönt att komma bort! Fast mycket som måste avklaras denna vecka:
- Imorgon prov i Kultur och stilhistoria
- Tisdag prov i försäljning och service
- Fredag redovisning i Historia A

I fredags var jag med Emma vi började vår eftermiddag med att äta på texas, hur gott som helst och trevligt om inte annat. Roligt sitta där och kolla ut på alla människor som går förbi på gatan haha. Sedan gick vi över till Pleasure och kolla in lite smycken och piercingsmycken, fanns mycket fint hittade ett par riktigt snygga örhängen föreställande ett par döskallar får se om det är något man införskaffar någon dag. Efter detta blev det bio, Mammut. Riktigt bra film, men hemsk och ångestframkallande. Usch man mådde nästan dåligt av att sett den, satt där med tårar i ögonen. Men klart sevärd säger jag!

Resten av helgen har jag inte gjort så mycket, mest försökt att plugga vilket inte har gått nå vidare. Vet inte varför men det har inte gått. Jo igår såg jag ju såklart Melodifestivalen, men herregud vilka bidrag. Hur röstar folk egentligen? Nä jag förstår verkligen inte. EMD var väl helt ok, BWO också trots att alla deras låtar låter likadant men dom andra?

Nä nu måste jag återgå till kultur och stilhistorian!

Izabell



www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-20
 13:43:17

Det är sånt här vi lyssnar på när vi har Historia!

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-18
 23:45:25

Roliga kort

Varit en skön dag, har bara varit hemma och slappat. Egentligen hade vi ju friluftsdag men är ju inte kry än så mamma tyckte jag skulle stanna hemma. Så har bara slappat i soffan sedan har jag hunnit med att klippa mamma med. Satt nyss och kollade igenom gamla bilder sedan jag gick i 7 - 9, gud vad jag skrattade. Fanns verkligen hur många bilder som helst, Olika poser, med olika människor, olika hårfärg, olika frisyrer, smink osv osv osv. Tog aldrig nå slut tycker jag, man tyckte verkligen man va läcker då man tog sååå många egobilder. Sedan fanns det massa bilder på folk som jag inte har nån aning om vilka de är, massa människor jag en gång i tiden pratat med på msn. Vissa minns man men vissa skrattar man bara åt för har ingen som helst aning om vilka de är eller så är det hemskt roliga bilder. Hittade även bilder från vår klassresa i nian då vi åkte till Göteborg. Där kan jag säga fanns det ännu mer roliga bilder haha. Det är svårt att förstå om man inte ser bilderna men gör ni det så kommer ni få er ett gott skratt.


Imorgon har jag en kund på frisörtekniken, en färgkund. Åhh är nervös har ingen som helst aning om vem det är eller hur hon ska färga. Får verkligen hoppas det inte blir något komplicerat då dör jag. Som Camilla sa "är det något svårt så går jag och grinar". Fast iofs hon ska ju avfärga och hålla på det vet man ju verkligen inte hur det går, antingen går det jättefort eller så får man hålla på ett bra tag. Vi får hålla tummarna att det går bra för alla!

Izabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-18
 16:34:15

Vårkänslor

Jag fick helt plötsligt värsta vårkänslorna, hur fasen kunde dom dyka upp? Är ju kallt, jäkligt och snöigt här, fast iofs så är det ju snart mars, så kommer nog gå fort tills våren är här. Får vi verkligen hoppas i varje fall.
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-16
 22:43:05

Onödigt skällande

Vilken dag, är helt slut har nog inte hänt så jäkla mycket men är helt död i varje fall. Får nog skylla på örat och min hals varit snurrig hela eftermiddagen/kvällen med,är inte frisk än snart vart sjuk i två veckor, men de är såklart så länge som jag gått och burit på denna förkylning så är det inte konstigt den stanna länge. Imorgon är det redskapsgymnastik, men får nog nöja mig med att kolla på.

Idag hade vi då projekt och företagande på förmiddagen. För det första kom läraren sent, sedan när han skulle ta närvaron blev han skogstokig över att 10 stycken, alltså ungefär 50 % av klassen var borta. Så då var det vi som var där som fick skäll över det. På han lät det som att det var vårat ansvar att ringa och säga åt klasskompisarna att komma, va fan liksom. Det var tydligen så när man arbetar i projekt, man fick inte vara hemma bara för att man var lite snuvig. Varför sa han inte det till dom då? Vi var ju där men fick i varje fall ta all skit för något vi inte kunde rå på. Flera som sa det till honom också, men trots det fick vi höra på det i en halv timme, usch va irriterad jag blir. Provet i kultur och stilhistoria fick vi i varje fall flytta till nästa måndag, skönt.

Efter skolan var jag Stephanies ökande längder modell, skönt att bli klippt. Mitt hår var inte roligt kan jag säga. Så vi toppade det lite och klippte upp det rätt mycket. Är så himla skönt klippa upp mycket när man har som mig, tjock hår. Håret blir så himla mycket lättare att ha och göra med. Så tack så mycket Stephanie!

Nu tror jag texten blir fet, blogg.se är inte på min sida idag.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-16
 08:27:44

Ångest

Idag har vi prov i kultur och stilhistoria, jag kan absolut ingenting! Vi fick pappren i torsdags och det var sjukt mycket vi skulle kunna om massa olika epoker. Vissa skiljer sig ju rätt mycket från varandra men epoker så som rokoko, barock och renässansen rör man ju ihop direkt, dom är ju så himla lika varandra, Baaaaaaaaah hur ska detta gå? Tror inte det är många som känner detta kommer gå bra. Får sitta och råplugga i sista minuten idag på lunchen fy fasen. Skönt det är lov snart i varje fall, känner mig så stressad. Mycket att göra hela tiden plus att mina öron fortfarande inte är bra. Just nu knakar de i dom hela tiden, så kanske är på väg att släppa?

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-11
 18:59:41

Grattis

Grattis Malin och Nicklas till den lilla tösen! Är så glad för eran skull nu blir de tårtkalas och bebisgos :D
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-10
 09:29:23

Boring

Nu sitter jag här helt ensam, inte en kotte här fast idrotten börjar ju inte förens tio men kan inte vara med är fortfarande inte frisk. Ont i halsen och värsta hostan fortfarande så vi får hoppas det blir bättre snart, jobbigt gå runt såhär. Så nu har jag suttit här och tagit igen lite skolarbete jag missade förra veckan då jag var hemma och vid tio tiden ska jag traska ner på kulturmagasinet och låna en bok om digerdöden. Vi var ju tydligen tvugna ha en litterär källa i vårat arbete, Historia A. Men tycker dom kunde öppna åtta istället för tio då hade man ju kunnat gå dit direkt men men blir bara traska dit, måste skaffa lånekort med tråkigt. Hur mycket kort ska man samla på sig egentligen?

Förresten har haft lock för örat sedan jag vaknade i lördags, hur jobbigt är inte de då? Är som en döv gammal tant och inte verkar de vilja släppa utan blir nästan bara värre. Har nog aldrig haft lock för örat såhär länge har testat öronljus och det hjälpte inte så nu går jag på nässpray, sitter la troligen ihop med min förkylning men i varje fall. Man blir ju så himla känslig mot ljud så får verkligen hoppas det försvinner nu.

Från det ena till det andra är det ingen som vill va permanent modell åt mig vecka 12? Tänk nu också på att permanent verkligen inte behöver vara en pudelfrilla med massa småkrull som tanter har.  Det kan ju också vara volympermanent eller permanent så man får det att se mer ut som självfall, jaa det finns många olika sorter. Dom flesta blir rädd och ryggar tillbaka, är nog automatiskt man kopplar ihop det med tantpudelfrilla.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-08
 00:46:58

Less

Vilken helvetesdag, skönt det är en ny dag nu i varje fall....
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-07
 00:06:08

På benen igen

Då är jag äntligen på benen igen, någolunda i varje fall. Har legat helt däckad sedan förra fredagen men idag lyckades jag pallra mig till skolan, fick låna körkortsboken plus en bok med skyltar och grejer av Emilie, väldigt snällt av henne så nu ska man börja läsa det. Annars har det varit en lugn dag har dock varit väldigt trött, somnade på bussen och vaknade precis när den åkte förbi där jag skulle av, snacka förvirrad man var haha. Lyckades i varje fall ta mig av bussen och hem, jobbigt om jag inte vaknat när jag gjorde de hahaha. Väl hemma vet jag inte hur många gånger jag somnat i soffan, hade även en mardröm under de korta stunden/ stunderna jag sov. Usch vi får hoppas det inte är en sanndröm, skjuten vill jag ju inte bli direkt, speciellt inte av personen som gjorde det i drömmen.

Imorgon blir det i varje fall melodifestivalen, ska bli spännande att se vad det är för kvalite detta år. Vissa år är det ju verkligen bara skit och andra är det lite bättre, Lasse Lindh ska ju vara med, min favvis, men han har ju tyvärr inte den musiken som går hem i såna sammanhang men jag gillar det i varje fall!

Nu är det också bestämt att den 27/2 blir det en tripp till stockholm och kommer hem 4/3. Ska bli så himla skönt att få komma bort ett slag, det känner jag mig pepp inför. Får även jag och Bea måndagen och tisdagen att hitta på något skoj bara hon och jag, ska bli mys det.

Izabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2009-02-04
 01:09:43

Therese, nu har jag hittat den

Den perfekta tröjan till oss, med tanke på Björn Gustavsson klippet. 1337 ELIIIIIIIIIIIIIIIT.
Kolla bara in, tack Anton som tipsade om denna nördbutik på internet http://www.maxfps.se/!
Vi kanske borde införskaffa såna :D

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se