2010-11-27
 05:59:00

Sömnlös

Jag har frågat mig själv sedan typ halv fem vad jag gör vaken, och får inget vettigt svar på de. Vaknade såhär tidigt igår med och var jättepigg, lyckades dock somna om någon timme då. Nu vet jag inte om jag ska försöka sova dessa tre timmar innan jag ska upp vid nio eller om jag ska va vaken. Har även en snarkandes Camilla här i sängen, vi bestämde i sista minuten att vi skulle köra ett Harry Potter maraton, men gick inge vidare de då vi båda somnade efter en och en halv film haha. Vi är dåliga på de där med maraton eller så har vi blivit för gamla. Andra natten med henne som sovkompis, mysiiiigt. I torsdags körde vi en heldag på birsta och shoppade, blev lite julklappar men även saker till oss själva. Så även då fick jag en sovkompis, aldrig fel de.

Idag väntas det i varje fall 80 års kalas för farmor, inte illa pinkat! Jag som är ett fikamonster hoppas på tårta, men det måste de ju bli när de är big party. Tänk när man kommer upp i den åldern liksom, känns som jag vart med om en del och är bara 19 liksom.

Näe ska nog försöka sova liiiite i varje fall!

Isabell
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2010-11-24
 01:41:08

Människor, suck

Alltså människor, känns som det går mer och mer utför och alla blir bara värre och värre. Fattar inte att folk kan sitta och säga massa och sedan när det kommit fram vad dom sagt så vågar dom inte stå för det och blir som fega hundvalpar som krälar för personen i fråga som inte gillar detta. Det är rätt skrattretande faktiskt, på rätt kort tid har detta bara visat sig tydligare och tydligare vid flera olika händelser. Irriterande men skrattretande, man måste ju bara skratta åt de! Är de så svårt va ärlig? Om du inte gillar eller trivs med en person, va inte falsk och var med den då, speciellt när de handlar om pojk/flickvänner. Känns som allt för många killar börjar bli riktiga tofflar i sina förhållande och tjejen bara styr som en ragata. Brukar ju alltid låta som att de är killen som gör fel, men många tjejer börjar bli allt för styrande och utnyttjar att killarna faktiskt är tofflar. Ge och ta, inte bara ta!

Isabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2010-11-23
 11:32:45

Borsta bort din sura min!

Sitter och väntar Emilie ska ha lunch nu så passar på att borsta gaddarna medans Bullen leker kaos här. Nu blir nog min snygga tandläkare stolt att jag sköter min tandborstning! Undra vad det blir för mumsig lunch, kan ju hoppas på biteline, sitter aldrig fel de! Usch känns som de är torsdag tyvärr är det bara TISDAG! Jag vill ha torsdag och den 25 så jag får pengar och veta betyg på senaste tenta.
Nä nu tycker jag  Emilie kan ringa, jag är hungrig!

Isabell






www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
2010-11-23
 03:48:15

Hello after a long time

Ser att det varit läsare här trots jag inte varit aktiv på bloggen, my bad!
Har varit så sjukt mycket och har helt enkelt orkat med bloggen under ett tag, men nu får vi se om jag orkar återuppta mitt bloggande. Känner mig pepp på det i varje fall, har suttit insnöad på andra bloggare och bara läst deras bloggar. Händer då alltid något nytt i bloggvärlden inte en lugn stund må jag säga.

Sitter bara här och mår gott efter en väldbehövlig dusch (Nu menar jag inte att jag aldrig duschar, utan vissa dagar känns de bara extra bra) och borde väl egentligen både sova och plugga men ingen lust till något av de. Får läsa lite när jag väl lagt mig helt enkelt. Så sjukt trögt att ta sig igenom akademiska böcker som proffesorer skrivit, men ska man läsa på universitetsnivå så får man ta smällen. Hade väl inte haft så höga förväntningar eller tänkt så mycket på kursen (Pedagogik A) som jag nu läser. Men det rullar på och går bra i varje fall, än så länge.

Imorgon ska jag på lunch med Emilie, ska bli mysigt. Man kommer ju inte ut på samma sätt när man läser distans och gör allt hemifrån fast skönt också. Men som sagt ska de bli roligt komma ut och göra något annat helt enkelt.

Men nu, over and out!

Isabell

www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se
www.cocoo.se
< a href="http://www.cocoo.se" target="_blank">www.cocoo.se